Dagens sysselsättning: tvätta

32676-585Ingen tvättid hos mig. Och att tvätta ungefär allt jag äger är ett måste. Därför packade jag ner alla mina kläder i en stor bag när jag skulle lämna bilen till mamma efter hockeyn igårkväll. Jag stannade hos föräldrarna över natten, för att på min lediga dag vara hos dem och tvätta. Det är vad jag gör nu. Jag har snott brorsans t-shirt, brorsans mjukisbrallor och brorsans strumpor och här sitter jag nu och väntar på att hänga upp lite mer tvätt och starta en ny maskin... Oh yeah, vilken fantastiskt rolig sysselsättning. Har massor av fler måsten som jag inte orkar ta tag i. Diska allt skit hemma, dammsuga, besöka Systemet och uträtta andra ärenden i stan. Det får fixas innan hockeyn imorgon. På lördag är det fest (hos mig!) och för tillfället ser inte min lägenhet särskilt representabel ut. Det måste alltså fixas och när ska jag hinna med det? Det är alldeles för mycket att stå i just nu. Jag kan inte koppla av. Kroppen och huvudet är trött, hjärnan är uppe i varv. Dags att hänga en till tvätt.


Kommentarer
Postat av: Therese

Tvätta är alltid tråkigt , jag skulle ha tvättat för en vecka sen men sköt upp det till helgen. Helgen gick utan tvättande. I några dagar har jag knappt hat några rena kläder utan gått runt och sett ut som en lodare , men igår masade jag mig ner till tvättmaskinen.
Jag behöver inte boka tvättider i någon tvättstuga utan delar en tvättmaskin och torktumlare i källaren med dom jag delar huset. Tycker ändå det är så tråkigt att jag alltid skjuter upp det

Postat av: barajagjohanna

Therese: Tvätta är extremt tråkigt, jag skjuter också alltid upp det. Ofta bokar jag en tid och så struntar jag i den. Just nu är ALLA mina kläder är på tork eller i maskinen, här sitter jag i brorsans för stora kläder och snart måste jag åka iväg på reiki igen. Haha. Inte ens en bh torr. Jaja, det löser sig väl. :)

2007-02-22 @ 13:37:17
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback