Grrrrrr

Idag är jag arg.

Varför?

Inte en aning.

Det är inte så att jag är deppig, orolig (än, det kanske kommer mot kvällen) eller på allmänt dåligt humör, utan jag känner mig bara arg, arg, arg. Det bästa är att min bordsgranne känner likadant, så vi sitter båda och svär och spyr galla över kunder och omvärlden. Skönt att vi båda svär och är allmänt sura, så att vi slipper irritera varandra. Nu skrattar vi mest när den andra vräker ur sig skit.

Fuck off och hejdå!


Kommentarer
Postat av: krokofanten

Tänka sig att det är samma stämmning här... :o( Fast jag är glad...

Postat av: Ida

Det bästa är att jag tyckte du lät så rolig :P Fast nu när jag pratar med dej låter du inte lika glad, hehe.. Missa bussen, illa! puss på dej iaf darling!

2007-02-12 @ 15:09:31
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Linn

Ska vi bilda klubb? Jag är faktiskt skitarg just nu. Eller kanske mestadels ledsen. Besviken heter det nog. Jag vill också skratta.

2007-02-12 @ 15:48:34
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

krokofanten: Nämen! Vilken tur att du är glad i alla fall. (Men då kan ju såna arga kollegor som jag störa.)

Ida: Det bästa är att det är ganska skrattretande att vara så pissed. Fast lite jobbigt också. Och nä, missa bussen var inte kul, men jag hann till Resecentrum och åkte med den ändå. Puss

Linn: Skratta kan man göra fast man är arg. Eller ja, typ, det beror ju på varför. Jag har skrattat idag för att min kollega har låtit så hemskt fåniga när vi varit arga och svurit.

2007-02-12 @ 16:22:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Krr

Kom hit pa en kaffe sa kan vi spy galla over teknikbefriade Frankrike! Anette o jag funderar trots avsaknad av chica manniskor i den franska hufvudstqden pa att ta oss dit over en helg. Jag tankte att jag skulle fraga Parisspecielisten om hon kunde rekommendera nagot bra hotell/vandrarhem att logera pa?

2007-02-12 @ 17:57:19
URL: http://caitanja.blogg.se
Postat av: Therese

Arg idag? jag som precis har skrivit kontrakt på en lägenhet och ska flytta 1 april är jätteglad !!!!

2007-02-12 @ 18:37:06
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Krr: Jag skulle gärna komma på studs till Vichy om jag kunde!! Vandrarhem- och hotelltips i Paris skrev jag i ett inlägg på din blogg... :)

Therese: GRATTIS!!! Gud, så skönt!

2007-02-12 @ 18:38:33
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Pumans dotter

Det är bara bra att avreagera sig ibland! Skönt att ni är två som kan göra det ihop så ingen "oskyldig" blir lidande. ;) Kunderna behöver ju inte veta...

2007-02-12 @ 23:06:21
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Pumans dotter: Precis. Men ibland skulle kunderna behöva veta hur korkade de är. ;) Man får bita sig i läppen iabldn (eller hålla fingrarna i styr rättare sagt - kommunicerar ju med de flesta kunderna via datorn).

2007-02-13 @ 15:26:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback