Det blev ingen träning (läs: promenad) idag

Men det gör inget, min kropp har fått jobba ändå. Först dammsugning av lägenheten och diskning av de två senaste dagarnas disk. Sedan fick jag något ryck och gjorde rent handfat, spis och speglar. Därefter blev det en utflykt med en kompis till Lager 157. För drygt 450 spänn fick jag med mig ett par Cheap Monday-skor, två par leggings, tre par linnen och tre par trosor hem - och då var trosorna dyra. Inte illa, alltså. Det är till och med så att jag skulle kunna unna mig lite mer när jag drar till Gävle med en annan kompis imorgon.

image756Och så nu då. Tvätt efter tvätt snurrar runt i maskinerna nere i tvättstugan. Vita kläder, färgade kläder, vita lakan, färgade lakan, ja, till och med kuddar och annat onödigt. Sex maskiner, jag undrar om det är något slags rekord.

Allt på en gång. Vad glad min rygg ska vara på mig efter den här dagen.

Om jag skulle springa ner och fortsätta tvätta då kanske...


Kommentarer
Postat av: Andreas

Träningen tar bättre i trappor än på plan mark. Dessutom liknar tvätthängning faktiskt friskis-och-svettisövningar som att plocka äpplen och skruva ur glödlampor. Tre tusen meter shopping tar ordentligt på orken, så visst blev det träning idag. Kanske inte som planerat men på ett unikt oc sällsynt sätt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback