Familjen Foppatoffla

image776Nej, foppatofflorna/crocsen (vad man nu kallar dem) är inte ett dugg vackra. Jag förstår att barn har dem på sig, då de sitter bra på fötterna, finns i alla möjliga roliga färger och att man dessutom kan sätta på roliga märken på skorna. Jag förstår också vuxna som använder dem i trädgården, eftersom de ska vara väldigt bekväma och luftiga.

Vad jag inte förstår är alla vuxna människor som går omkring i dessa utstickande gummiskor offentligt. Ett par gröna foppatofflor till en i övrigt proper stil ser lite roligt ut. För tio minuter sedan vandrade en hel familj förbi här utanför, påväg till köpcentret, alla fyra med illröda crocs på fötterna. Varken mina kollegor eller jag kunde låta bli att skratta av synen åt familjen Foppatoffla.


Bild

Kommentarer
Postat av: Malin

Igår såg jag en vuxen man i illröda crocs med Musse Pigg-märken på. Hur tänkte han? :D

Postat av: anna malaga

:-D

2007-07-17 @ 10:43:52
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Malin: Min syster och jag köpte ett par svarta till pappa, vi var bara tvungen att köpa ett döskallemärke och ett bilmärke att sätta på tofflorna, hahaha! Fast han använder dem ju bara ute i trädgården...

2007-07-17 @ 10:45:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Äntligen ett inlägg om detta. Du anar inte hur ofta och många med mej irriterar sej på alla foppatofflor som spirnger runt och är fruktansvärt fula!! Bra inlägg ;)

2007-07-17 @ 15:58:00
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Sukha/Johan

Jag hade fortfarande aldrig sett dom! Så tack för bilden, här i Peru är de inte så vanliga... :)

2007-07-17 @ 17:14:26
URL: http://ord-ord-ord.blogspot.com
Postat av: Pumita

Jag brukar inte bry mig så mycket om vad andra har på sig, bara de har nåt på sig, men de där tofflorna får mig faktiskt att skaka på huvudet och le lite snett. Passar iofs ganska bra till träningsoverallen. ;D

2007-07-17 @ 21:14:57
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Sukha/Johan: Jag kanske ska skicka ett par rosa till dig i Peru, de kanske gör succé där!? :)


Pumita: Jag brukar inte heller bry mig, folk får ha på sig precis vad de vill, det gäller även foppatofflorna... de är ju trots allt bekväma. Men jag tycker bara att det ser jäkligt mysko ut att springa omkring med dem i affärer.

2007-07-17 @ 23:15:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Jag vill gärna ha ett par sådana tofflor... men inser att det ser för &%#"%&¤/ ut. Man får ju fötter som en seriefigur. Det är inte snyggt. Sköna sägs de vara. Men ack så fula på foten.

2007-07-18 @ 08:16:41
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: AmandaB

De är helt klart det fulaste jag har sett i hela mitt liv. Fattar inte hur folk kan synas i såna offentligt!

2007-07-18 @ 12:17:50
URL: http://amandabacktorp.blogg.se/
Postat av: Candy

Jag använder dem på jobbet (Ica) eftersom jag hittills inte hittat några bekvämare tofflor. & då må du tro att jag testat flera! Eftersom jag står & går mycket har jag ingen lust att få utsliten rygg eller ömmande hälar. Dock skulle jag aldrig ta på dem en vanlig dag på stan eller stranden. De är faktiskt riktigt fula, & kan totalt förstöra ens outfit. En dag såg jag en tjej med rätt snygga kläder, & så tittade jag på hennes fötter. . . Foppa-tofflor! MEN GUD, sade jag till mig själv. Snacka om glädjedödare.

2007-07-20 @ 21:44:15
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: isabelle^

jag ska ha sånna som jag ska ha sånna när jag går ut långa rundor med hunden och när jag hjälper familjen ute i trädgården :pp

2007-07-23 @ 13:25:40
URL: http://izzabelle.blogg.se
Postat av: Mikusagi

Var bor du? När jag var i Söderhamn såg jag Foppatofflor överallt men hemma i Stockholm har jag aldrig sett någon med Foppatofflor på sig.

2007-07-29 @ 11:03:51
URL: http://mikusagi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback