Bröllopsdags

image678På lördag gifter sig min kusin. Han gifter sig med en go tjej som jag känner, vars lillasyster är en gammal kompis till mig. För några år sedan när brudparet blev tillsammans skojade kompisen och jag om att det skulle vara kul om det blev bröllop eftersom vi då nästan skulle bli, eh, släkt... Nu blir det alltså bröllop och jag har inte träffat min gamla kompis på tre år, så det ska bli jättekul att få krama om henne.

Det bästa är att bröllopet äger rum någonstans mellan Alingsås och Falköping och det är ju ganska långt hemifrån. Det betyder att min familj måste sova på hotell. Synd... Inte! Hotellfrukost är något av det bästa jag vet, så jag längtar redan till söndag morgon. Det sämsta är att bli dans, för jag dansar inte. Inte SÅN dans. I alla fall inte med vem som helst. Men å andra sidan är jag ju opererad och får inte dansa runt för tillfället. Hahaha!

Att leta bra kläder har inte varit lätt, men nu känner jag mig nöjd med klänningen (bilden, som jag vet inte har världens bästa kvalitet) och allt jag ska ha tillsammans med den: svarta ballerinas, svarta leggings, svart bolero, svarta armband, svarta halsband, svarta örhängen, svart diadem och naglar målade i, suprise, suprise, svart. (Det lät mycket när jag skrev det, men jag lovar att det inte ser för mycket ut.)

(Tack till
Thérèse som letade klänning till mig i Uppsala när min storlek var slut här hemma, och tusen tack till punaniii som gick och köpte klänningen som jag via telefon lyckats hänga undan i Stockholm.)

Kommentarer
Postat av: Linn

Åh, så fin klänning! Vacker färg. Får vi se en bild på fröken fully equiped senare? :) Svart till låter häftigt! Jag ääälskar svarta naglar. Rrr. Fast för stunden är mina pastelligt ljusrosa. Känns ovant, rosa är inte alls min färg, men det går!

Postat av: Camilla

Jättefin, =) kommer säkert bli riktigt snyggt med allt de svarta.

2007-05-18 @ 18:14:07
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Om ni får se en helbild beror på hur snygg jag blir på fotona. ;) (Och om jag blir med på något - det är ju oftast jag som står bakom kameran...)
Camilla: Tack!

2007-05-18 @ 20:11:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback