Älskade skor, jag saknar er!

image889Kolla in stövlarna jag har här till vänster. Bilden är tagen i London i fredags. Det var sista dagen jag använde stövlarna.

Jag köpte dem för ett år sedan och de har varit mig väldigt kära sedan dess. De har stått ut med mig både i regn och i många minusgrader. De lät fint när jag gick i dem och de hade en perfekt liten miniklack som var så lätt att gå i. Stövlarna var av svart mocka och fungerade i alla sammanhang, men framförallt var de mina favoritvardagsskor de dagarna jag ville vara lite finare.

Nu finns dem inte längre. Inte nog med att det gick hål vid ena tån, i London orkade inte heller klackarna längre. De perfekta, små, trekantiga klackarna med klick-klack-läten, gick sönder, på båda skorna. Ett litet hål på tån kunde jag ju alltid dölja med svart nagellack - jag gjorde allt för att kunna fortsätta använda dem. Men jag insåg att jag aldrig kommer att kunna gå i skorna med trasiga klackar - jag trampade snett och fick ont i vristerna. Så jag övergav dem på hotellrummet i London när jag åkte hem.

Det gör ont i mig att tänka på dem. Jag saknar dem. Särskilt då jag inte har något motsvarande par. Mitt andra par stövlar i samma längd är för gamla och smutsiga för att vara fina nog, och paret som är lite kortare har för hög klack för att jag ska kunna gå en längre stund i dem. Jag saknar också mina stövlar extra mycket när jag inser att jag har jordens största problem att hitta nya. Jag såg massor av fina stövlar och stövletter i London och jag har sett massor i Falun också. Jag skulle kunna köpa hur många som helst. Problemet är att den minsta storleken är för stora. Och jaaaa, jag har testat med sula. Det går inte. Fram med mindre storlekar på damavdelningen, för i helvete, mina fötter vill också gå i fina stövlar!

Kommentarer
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Varför tog du inte med stövlarna hem och gick till en duktig skomakare? Denna borde väl ha kunnat ge skorna nya klackar?

2007-10-23 @ 21:44:36
Postat av: Anonym

nicklas -strö inte salt i såren på en sörjande kvinna!!!!

för det andra: välkommen, kära molgan. jag vet PRECIS hur du känner dig, på denna punkte med. fast omvänt. hej-å-kom-å-hjälp-mig när man har stlk 42-43 och vill ha femme-skor. inte sjumilastövlar, gympaskor eller sneakers. FEMININA. tjusiga. nätta. fina. sexiga. whatever.

försök med att kapa en tå eller två. eller hälen kanske?

Postat av: barajagjohanna

Niklas: Du har inte sett stövlarna. De där klackarna hade aldrig gått att laga, och det såg inte så bra ut när materialet runtom var sönderslitet. Dessutom med ett hål framme vid tån... nä, det skulle inte gått.

punaniii: Jag vet att du har samma problem, fast tvärtom. Mycket, mycket irriterande är det. Om du kapar ett par tår, och så fäster vi dem på mina fötter, så kanske vi båda blir av med problemet?

2007-10-24 @ 07:19:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback