Jag ska tydligen ut och kryssa igen

image865Här sitter jag och försöker sjunga in mig lite på Sahara Hotnights Visit to Vienna, Hot Night Crush och Cheek to Cheek. Jag ska nämligen åka på kryssning i november där Sahara Hotnights ska spela. Hade jag fått betala för mig hade jag troligen inte åkt på en tjugofyratimmarskryssning där man inte ens går i land och få se något nytt ställe. I alla fall inte nu när kontoutdraget sällan visar fyrsiffrigt när allt är betalt. Men nu är det så att facket jag är med i bjuder medlemmarna på mitt företag. Bjuder. Visst hörni, jag ska åka på kryssning, helt gratis. Maten ingår också. Likaså transfer. Det enda sura är att jag troligen missar en hockeymatch den söndagen och det svider ju. Jag kan hinna hem, jag håller alla tummar och tår för att båten anländer Stockholm på förmiddagen. Men... det gör den nog inte, och då är det positivt tänkande som gäller: jag får ju se matchen på fredagen och jag får trots allt åka ut och kryssa. Helt gratis. R och jag är bäst på att kryssa efter både vår fackkurs på båten till Helsingfors och vår trevliga Tallinnresa. Som om det inte vore nog ska en av mina Uppsalavänner på samma kryssning! Det kan ju inte bli annat än bra. Såvida inte båten sjunker förstås.

Bild

Kommentarer
Postat av: Linn

Ha! Vilken grej! "Gratis är gott". :)
Jag såg Sahara Hotnights i somras och blev faktiskt besviken på deras lama framträdande, eller så var det kanske för att de bleknade i jämförelse med Timbukt, men "Cheek to Cheek" gjorde de riktigt bra.
Vart går kryssningen?

Postat av: Maria

Jag kan hålla dom till fredag den 5/10 så luska på i din bekantskapskrets =).

2007-10-02 @ 11:17:20
URL: http://carlstrand.blogspot.com
Postat av: Camilla

Trevligt med kryssning :) Milla och Nisse har inte mkt solbränna kvar nä, haha. Men ja, lite lite lite. Åååå nu skiner solen, weee. Passar perfekt då man ska sitta och fika på stan. Hoppas den håller i sig. Ta hand om dig! Kram

2007-10-02 @ 12:34:30
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Jeanette

Vilket fackförbund är det?

2007-10-02 @ 16:11:25
Postat av: barajagjohanna

Linn: Jag åker på kryssningar bara när det är gratis. ;) Första kryssningen till Helsingfors var R och jag på kurs med facket, så då betalade vi inte heller något. Var kryssningen går är ju mindre intressant i sammanhanget, då vi inte kliver av båten. Jag vet inte ens var båten ska gå, men Mariehamn gissar jag på.


Maria: Tack!


Camilla: Hoppas det blev sol på stan.


Jeanette: HTF Tjänstemannaförbundet. (Och jag måste påpeka att det är utan anledning som medlemmarna på mitt företag får åka på gratis kryssning...)

2007-10-02 @ 20:24:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Till Jeanette skulle det stå att det INTE är utan anledning som vi får åka iväg gratis!

2007-10-03 @ 13:32:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Passa dej för tullen bara, dom är inte att leka med. Hmpf!

2007-10-05 @ 18:49:59
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Laura

Jag skulle vara hur glad som helst för att få något sånt gratis:) Har aldrig varit på någon kryssning förstås men..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback