Vår Londonresa: kaotisk!

image886

Det här blev en väldigt speciell resa. Kaotisk, känslosam, stressig, definitivt minnesvärd och rolig på samma gång. Absolut ingenting blev som vi hade tänkt oss. Att vi höll på att missa planet till London vet ni ju redan. Men vi höll även på att missa planet från London. Det var dock inte vårt fel, för vi var ute i väldigt god tid. Men på grund av en gasläcka i en del av tunnelbanesystemet, fick vi åka omvägar och byta på konstiga ställen, springa svettiga fram och tillbaka och slutligen byta till ett vanligt tåg mot Heathrow. Det gick alldeles för långsamt och vi checkade in i sista minut. Trots att vi fick gå före i kön till säkerhetskontrollen, kom vi till gaten ett par minuter efter att den stängt - men hann tack och lov ändå med planet.

I fredags hände något stort, som gör att vi, men givetvis särskilt R, kommer att minnas den här resan för resten av våra liv. R träffade sin pappa för första gången i sitt liv. Han bor i England. Äntligen fick R svar på alla sina frågor hon burit på i trettio år. Vi fikade med hennes pappa, han betalade taxi för att visa oss runt i London. Sex timmar senare avslutade vi alla tre dagen på en italiensk restaurang där han bjöd oss på mat och efterrätt. Omtumlande för R, såklart, som plötsligt fick en pappa i England och dessutom tre systrar på köpet.

Trots  att våra hjärnor varit upptagna av respektive privata stress- och orosmoment och trots allt kaos, så har vi ändå haft en trevlig resa. Jag gillar London. Men just nu är det faktiskt skönt att vara på hemmaplan...

image887
Och så landade vi äntligen tryggt i Sverige. Helt klockrent att det står "Välkommen till Fjollträsk" på Arlanda.

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Hahaha...kul bild på slutet! Norrländsk kupp? Jag hade på en berusad man på bussen för någon vecka sedan som gapade om att han fyllde 50 år och att vi i bussen var stockholmsfjollor...

Känner igen det där med sista minuten-check-in i London. Jag och mitt resesällskap hade en gång maximalt oflyt med morgonrusningstrafiken. Kom inte ombord på fulla tunnelbanevagnar, missade bussar och fick gå fram till en bussförare och be honom trycka mer på gaspedalen (vi skulle till Stanstead-flygplatsen). Men vi lyckades till sist checka in i sista minuten.

Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Jag undrar verkligen hur det kommer sig att det står som det gör där, det skulle vara intressant att veta. Hur som helst blev jag glad av att se den. :)

2007-10-21 @ 22:26:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Regina

Ja denna resa kommer vi då absolut minnas till dödagar, så mycket som hänt! :) Blev alldeles tårögd när jag läste, känslomässigt värre, ojoj! Puss o kram på dej tjejen!

2007-10-21 @ 23:15:35
URL: http://goagina.blogg.se
Postat av: Ida

Jag har aldrig sett att det står fjollträsk... Intressant..

2007-10-22 @ 12:35:20
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Regina: Jag förstår det, det är ju en helt sjukt stor sak.

Ida: Man ser det när man går från terminal 2 till Arlanda Central. :)

2007-10-22 @ 13:24:37
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback