Opepp

Flera dryga småsaker under dagen blev tillsammans stora saker och gjorde att jag nu är hemskt opepp inför det mesta. Jag har inte haft möjlighet att köra något (tränings)pass på ett tag, utan har bara gått promenader. Men inte ens det har jag gjort de senaste dagarna och ryggen skriker och det spritter i benen. Därför bestämde jag mig för att dra ut och springa/gå när jag kom hem. Att springa bort opeppheten i regnet lät skönt, tänkte jag på tåget medan regnet föll utanför.

Givetvis fick jag en blåsa på ena hälen påväg hem från bussen. Givetvis slutade det regna och solen kom fram (något som de flesta skulle bli glada över, mitt humör passade det dock inte). Men jag drog på mig träningskläder och träningsskor och stack ut ändå. Små, små regndroppar började falla samtidigt som solen sken. Det blev 50 minuters raska steg varvat med några löpsteg. Väl hemma kände jag mig inte färdig, så jag satte på hög dunka-dunka-musik och körde lite egen träning här hemma - lite aerobicsteg och situps och armhävningar och rygglyft. Kände mig fortfarande inte färdig, så jag tog en svängom med dammsugaren. Som om det vore så mycket träning...

Färdigtränad nu? Nä. Mer pepp nu? Nä. Men jag får fortsätta imorgon. Då ska jag äääntligen köra ett pass.

Något positivt är i alla fall att det kanske startar en C-kurs i Kreativt skrivande om ett år. Jag har tjatat om det hela våren, så jag blir mycket lycklig om det blir verklighet.

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Din kropp kräver mycket träning! Själv känner jag mig klart nöjd om jag får en 50-minuters promenad på en dag.

Postat av: Ida

Bra jobbat med träningen, riktigt bra jobbat ;) Imorgon får ny pepp börja, hihi! Och doh, jag tror absolut att dammsugaren ger lite träning!

2008-05-20 @ 21:34:39
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Jag mår bäst när jag får röra på mig, helt enkelt. :)

Ida: Tack tack min kära. Dammsugning ska ju ge LITE träning. Imorgon blir det desto mer seriöst...

2008-05-20 @ 23:22:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback