Jag åker hem nu. Men min själ kommer alltid lysa dalablå.

I torsdags sa jag det så självklart, utan att tänka:
»Tåget hem går vid halv fem på söndag.»

Hem? Ja, till Sundsvall.

Stiko Per Larsson sjunger i Dalablå att min själ alltid kommer lysa dalablå. Och vintern rasar över oss igen. Jag ser bara döda träd och blad, men jag vet att en dag kommer jag tillbaks där allting började där jag var.  Jag var säker på det där tidigare. Att själen alltid kommer att lysa dalablå är jag säker på, men det där med att jag kommer tillbaka... Jag inser ju att jobben som jag vill ha, inte finns här. Någon gång kanske jag kommer tillbaka, men det lär nog dröja. Just för tillfället önskar jag dock att jag fick stanna i Falun några veckor - för att vara ledig.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Trevlig resa mos Sundsvall, Johanna :) Hoppas du tar hand om dig.

Postat av: Cliff Hanger

Ja, det är intressant vad snabbt något nytt kan bli "hem". Själv kan jag kalla ett hotellrum för "hem" efter bara någon dag.

2008-11-30 @ 22:11:51
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Haha, ja, bortsett från cykelvurpan tar jag hand om mig. ;P



Cliff Hanger: När man flyttar till en annan stad har man ju ofta fördelen att ha två hem. Fast att det känns som att åka hem till Sundsvall är ju inte så konstigt - mitt liv finns ju faktiskt här.

2008-12-01 @ 09:15:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sabina

Gillar verkligen din blogg, så udda från alla andra som skriver om samma saker helatiden. dvs mode och deras tråkiga fester haha! hoppas du tar åt dig för det borde du :) kramar

2009-11-24 @ 01:14:31
URL: http://imeest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback