Hon som är gammal och alltid cyklar med hjälm...

Jag känner mig som en tönt. Ryggsäck, cykelhjälm, regnbyxor och regnjacka. Så cyklar jag till skolan idag. Jag hatar ryggsäck, jag är inte heller särskilt förtjust i regnkläder och cykelhjälmen känner jag alltid att jag måste förklara (vilket man ju inte alls ska behöva göra).

Men vad ska man göra när regnet står som spön i backen?! Att ta bussen är en jäkla omväg, promenera med paraply istället är uteslutet, liksom att cykla utan regnkläder, och tar jag skinnväskan som vanligt blir den nog inte så glad av att bli blöt, och jag har ingenstans att lägga påsen med de blöta regnkläderna när jag kommer fram.

Äh, det är väl lika bra att klä sig praktiskt och spela rollen som klassens mormor fullt ut.

Kommentarer
Postat av: Therese

Tycker du låter helt normal. Läste i en viss Ebbas blogg på veckorevyn att hon var tvungen att sitta i bilen för hennes dyra väska inte tålde regnet , sen hittade hon en IKEA-påse som hon virade in väskan i och kunde tydligen gå från bilen till huset. Det låter inte normalt. Bättre med ryggsäck , regnkläder och cykelhjälm då

Postat av: barajagjohanna

Therese: Haha, eh, ja, nä, det låter ju inte så jäkla praktiskt med en sån väska...

2008-09-02 @ 13:35:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Fred

Hehe det går snabbt över. Jag minns min första termin i Uppsala när jag redan hade min franska utbildning i bagaget och började om ca 7 år äldre än alla andra minst... killarna var kaxiga: de hade ju gjort lumpen och vips, en termin efter så var de normala människor ;-)

2008-09-02 @ 15:49:31
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: christel

Håller med Therese - praktiskt is the shit! Gummistövlar passar perfekt till din outfit :)

2008-09-02 @ 22:18:25
URL: http://pumpapuder.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Fred: Haha. 19- och 20-åringarna är jättegoa, det är verkligen inget fel på dem. Det är bara det att jag skulle behöva några i min egen ålder också, känner jag.



christel: Jag tror att jag äger ett par gummistövlar - ett par sådana där gröna, vanliga. De finns hos mina föräldrar. Jag borde väl införskaffa mig ett par snygga inne-gummistövlar. ;) (Fast helt ärligt borde jag satsa på ett regnställ som jag inte skäms över att bära.)

2008-09-02 @ 22:32:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback