What goes around comes around...?

Jag gick just med i Facebookgruppen "Vi som inte vaccinerat oss mot svininfluensan och fortfarande lever" och nu tänker jag paranoida tankar om att jag kommer ångra mig i graven...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Brr, har ännu inte vaccinerat mig, står fortfarande i valet och kvalet. Johanna, gissa om jag är mätt på allt jag ätit nu, ångesten börjar komma då jag ätit godis för nästan 100 kr. Choklad, ostbågar och allt vad jag skrev tidigare. :)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Hahaha, då är vi två! Vi hade ju besök igår till idag och åt tacos och kladdkaka igår. Fram till nu har T och jag vräkt i oss resterna... fy vad dåligt jag mår, haha.

2009-12-05 @ 23:47:37
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sofia

Äh, du kommer att klara dig fint. Märker verkligen vilken otrolig hysteri det är i Sverige angående svininfluensan, här i London är det många fler som har haft det men man det är inte alls samma snack om det som i Sverige. Och om du skulle få det så skulle du överleva, jag känner flera som har haft det och det enda som hände var att de fick stanna hemma från jobbet lite längre. Min storasyster övertalade mig dock att vaccinea mig eftersom jag har astma. Storasystrar, du vet hur dem är, lyckas alltid.



2009-12-06 @ 10:32:28
URL: http://missionsparkle.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Sofia: Jo, jag har förstått att hysterin är extrem i Sverige jämfört med flera andra länder. Många av mina kompisar, och flera familjemedlemmar, har vaccinerat sig och verkar se det som en självklarhet. Jag tror säkert inte att det är något farligt med vaccinet, men jag tror också att jag överlever en influensa. Det är ju som när man blir sjuk annars - stannar hemma till man mår bra igen!

2009-12-06 @ 11:48:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: sus

Åh jag borde kanske också gå med i den gruppen? Men jag skulle få en sån där sjuk noja också :P



Strumpisarna hittar du på lindex, dom har nästan alltid en massa fina! :)

2009-12-06 @ 18:25:09
URL: http://sveamaria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback