Vad gör man av 18 lediga timmar?

Jag har redan slutat för dagen. Det enda jag har kvar att göra i dag som är skolrelaterat är lite research, men annars är jag ledig fram till tio i morgon. Vad gör man av 18 lediga timmar? Jo, man passar på att handla, tvätta, laga bra mat, ringa en vän och bara slappa i soffan - sådant som man annars inte hinner och definitivt inte kommer hinna de kommande veckorna. Ny intensiv kurs, kallas det.

Jag har valt tidningsfördjupning och det är dags att producera en bilaga som ska gå med Computer Sweden, till ungefär 100 000 läsare.
Nu ska produkten faktiskt tryckas och gå ut till massor av människor och bli läst, vilket gör det hela lite mer meningsfullt att jobba med. Men i morse var jag opeppad, trött och fick magknip av att höra »skarpt läge», »deadline», »färdiga knäck», »nattjobb» och jag mådde illa och kände att fem veckors semester hade suttit bra mycket bättre än en fem veckors praktisk intensiv kurs (en tenta på det också, såklart). Just nu känner jag mig dock lite lugnare - det kan nog till och med bli roligt, det här. Bortsett från den tjatiga, efterhängsna, tröttsamma och hatade stressen, förstås.

Kommentarer
Postat av: Lilo

Haha. Räkna hur många gånger lärarna säger "skarpt läge". I morse var det minst 12 (tappade räkningen sen)

Postat av: barajagjohanna

Lilo: Herregud, var det så illa? Det tänkte jag faktiskt inte på.

2009-10-06 @ 09:33:47
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback