Medieskillnaden på landsort och huvudstad

Presskonferens i Falun:
Jag letar med blicken. Var är det? Är jag rätt? Ja, det ska vara den här adressen. En man i kostym möter mig. Hej, är du från XX? Ja. Välkommen. Tack. Jag visas in i ett rum, som är alldeles för stort för de få människor som samlas – han som håller i presskonferensen och så jag. Snart kommer också en reporter från konkurrenten. Så, då börjar vi. Väldigt personligt och direkt. Vi ställer ett par frågor och presskonferensen pågår i en halvtimme.

Presskonferens i Stockholm:
Så fort jag kommer innanför portarna ser jag var jag ska. Representanter från organisationen har namnskyltar och står nere vid rulltrapporna. Jag åker upp. Vi är flera som åker upp. Fyra våningar. Var presskonferensen är syns direkt. Massor av folk har samlats i ett rum. Några kvinnor visar att vi kan ta kaffe, te och smörgåsar. Här finns kända ansikten och jag presenteras för några. Många stolar är uppställda. Min kollega och jag tar plats. Och rummet fylls på. Talarna är säkert sju stycken och åskådarna är ett femtiotal reportrar, fotografer och politiker. Det blir lite diskussion och presskonferensen pågår i två timmar.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj oj oj, inte illa. Förstår om du märker skillnad.

Postat av: Anna

Vad roligt att du är på plats i Stockholm!! Hur fixar jag så att man kan kommentera utan googlekonto (i vår blogg)? Kram Anna

2010-02-03 @ 19:16:11
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, det är lite skillnad.



Anna: Jag minns faktiskt inte hur man gör, men någonstans under kommentarsinställningar... Det är väl inte hela världen, men problemet är att ingen utan google/wordpress/nåtannat konto kan kommentera. Hoppas ni mår bra hemma!

2010-02-03 @ 20:43:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)



Precis... - och ingen i Stockholm hade keps, va`?

2010-02-04 @ 16:16:10
Postat av: barajagjohanna

Niklas: Varken i Stockholm eller i Falun.

2010-02-04 @ 21:24:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Matilda

Om du skulle bli fast på en öde ö för resen av livet , vem skulle su ta med dig Vännen Eller Pojkvännen?



Fin blogg btw!

2010-02-05 @ 20:22:48
URL: http://enmatildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback