Himmelskt god persikopaj

3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
150 g smält margarin
Rör ihop, lätt ut i en pajform, även på kanterna.
1 ägg
0,5 dl socker
2 msk vaniljsocker
1 burk crème fraiche
konserverade persikobitar
Blanda ihop.
Lägg persikobitar över pajen och häll på smeten. Grädda på 175 grader i ca 30 min.
Servera med vaniljsås eller glass.
Kommentarer
Postat av: Cocotte
Var och varannan gång jag tittar in här kommer du med bilder som gör mig sjukt sugen på onyttigheter. Sluta inte med det;)
Postat av: Camilla
Låter jättegott - kanske bakar den i helgen! :)
Postat av: barajagjohanna
Cocotte>> Désolé... Men det är lite med flit, så att jag inte är ensam om att vara onyttig. ;)
Camilla>> Det tycker jag absolut att du ska göra! Den är verkligen himmelskt god.
Postat av: Fred
Usch vad svårt, vad gott det ser ut... jag ska ta lite melon...
Postat av: barajagjohanna
Fred>> Om man tänker på hur nyttigt det är, så tror jag nog att melon var ett bättre val...
Postat av: Mikky
så gott det lät me dpersikopaj =).
Postat av: barajagjohanna
Mikky>> Det ÄR gott!
Trackback