JAAAA!

Phu. Jag började bli riktigt nervös. Bara tre finalister kvar och Sverige hade inte gått vidare. Hjärtat klappade ganska fort måste jag medge. Gud, vad töntig jag är. Efter lördag slipper ni mitt schlagerbloggande.

Jag kunde inte hejda mig när jag hörde "you gonna love this... SWEDEN!". Jag sträckte upp händerna och skrek rakt ut, sådär som jag gör när jag ser på hockey och Leksand gör mål. Hoppas inte grannarna vaknade. (Fast de borde ju vara vakna och titta.)

Konkurrensen på lördag blir dock desto hårdare. Men jag längtar dit. Nu är det nog hög tid att sova, jag ska upp om nästan exakt sex timmar.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Usch ja, det var en riktig pärs! Jag var så säker på att det inte skulle bli nåt eftersom det bara var massa öststater som gick vidare..jaja, nu kan man andas ut och ladda inför på lördag!

Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Det trodde inte jag heller och jag såg framför mig hur jag inte skulle kunna somna gott och vilket dåligt humör jag skulle vara på imorgon... Men nu kan jag somna gott. Du med antar jag!

2006-05-18 @ 23:41:10
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Ja jag kände också att nej tänk om inte Sverige kommer med. Det var ju en riktigt dålig samling artister igår. Skumma låtar , lättklädda tjejer , folk som inte kunde sjunga eller sjöng på katastrofal engelska. Så det hade ju varit riktigt underligt om Carola som faktiskt kan sjunga och kan engelska inte kommit med

2006-05-19 @ 10:42:57
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: kelly

mmm Montmatre är ett himla trevligt ställe. Speciellt Rue montmatre, fast ännu trevligare är det att inte bo på 13 kvm, man vafan, det är ju paris!

2006-05-19 @ 12:37:38
URL: http://kelly.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Skojar du. Det kändes som om det var tävling i att vara mest lättklädd nästan.

kelly>> Hehe, jo, 13 kvm är ju liiiite litet kanske, men vad tusan. ;)

2006-05-19 @ 12:50:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: diktaren

a, gud ja, vem blev inte nervös? å ja gillar henen inte ens ;0)

2006-05-19 @ 14:19:39
URL: http://diktatorn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

diktaren>> Haha. Det är så det är när det är landskamp och man blir töntigt patriotisk. ;)

2006-05-19 @ 15:49:37
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback