La Suède - aucun 12 points!

Jaha. Grattis till Finland då. Jag känner mig rätt neutral. Sverige vann inte i år heller och då spelar resten inte så stor roll. Eller jo, jag är ganska glad att Finland vann istället för tvåan Ryssland och trean Bosnien-Hercegovina, eftersom jag inte var överförjust inte någon av de låtarna. Fyran Rumänien var kanon tycker jag och att Littauen kom sexa var lite kul. Faktiskt. Förvånande är dock att Malta tog sistaplatsen, jag som tycker att de var bra.

Well, en femteplats för oss är ju egentligen väldigt bra, men attans! Vi måste ju vinna snart!

Nu är det faktiskt dags att åka hem till mig och packa och sova, för imorgonbitti bär det av på kryssning till Helsingfors och det schlagervinnande landet. Och härmed slipper ni mer schlagersnack från min sida, åtminstone till februari nästa år.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Eller hur! Hellre Finland än Ryssland eller Bosnien, ojoj..Ja Rumänien var bra, trodde de skulle vinna. Femte plats är bra och Carola gjorde ett jättebra framträdande. Dock hade jag hoppats på att hon skulle vinna så att jag hade kunnat gå på finalen i Globen nästa år, men man får väl dra till Helsingfors istället det är ju praktiskt taget i Sverige HAHA! :)

Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Precis, jag bara lääääängtar till Sverige vinner så att jag ÄNTLIGEN kan gå på Eurovision i Sverige! Vatusan, nästa år är det dags.

2006-05-21 @ 09:43:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback