City Gross - för den stoooora familjen

Jag har precis varit med storasyster+pojkvän på nyöppnade City Gross, som tagit över Coop Forums lokaler i Falun. Och wow, vilka förpackningar... jag gapade av förvåning, skrattade och skakade på huvudet åt deras enorma storpack. Är man en familj med sex barn lär det vara rena rama himmelriket. Det var liksom sådana förpackningar jag bara har sett när jag jobbat på café och restaurang, och vissa inte ens då...

...för vad sägs om stora påsor med kryddor, säckar med oregano, hinkar med majonäs, enorma kartonger med kebabkött och pizzor, stora dunkar med olja och ättiksprit, Lättapaket tio gånger så stora som normala, enorma tuber med ketchup och senap, hinkar med strössel, stora tuber med spännande glasstoppingar i olika smaker, tiolitersförpackningar chokladpudding, stora dunkar med salsasås, och så vidare och så vidare.

Det var det sjukaste jag har sett.

Chips och läsk är något som jag faktiskt nästan aldrig köper, men idag hittade jag för första gången på länge den sällsynta favoriten Estrella sourcream & cheese. Med mig råkade det alltså slinka ner en normalstor chipspåse samt en normalstor Pepsiflaska.

Kommentarer
Postat av: Therese

Ha ha jag har aldrig varit på City Gross trots att jag ofta åkte förbi det i Solna. En hink med majonäs ger lite äckelkänsla måste jag säga , trots att jag gillar majonäs men i mindre mängder och med rätt tillbehör.
Låter som ett paradis för en bulimiker.

Postat av: barajagjohanna

Therese: Ja, och jag undrar vad en HINK med majonäs gör hemma på en vanlig mataffär? Hinkarna var större än de hinkar jag hade när jag gjorde röror till smörgåsar och bakpotatis på café. Jag undrar vad en vanlig eller ens en stor familj gör med en stor hink majonäs? Undrar om de säljer många... haha.

2007-04-28 @ 19:43:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

storpack är bra, då man kan dela upp allting och slänga ner en massa middagar i frysen. Så brukar de bli då vi handlar på MAXI :X

hoppas du har det bra, mys på!

2007-04-28 @ 20:37:10
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Storpack är bra. Men det finns gränser!

2007-04-29 @ 22:13:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback