3 dagar, 23 timmar, 19 minuter och 2 sekunder kvar

På lördag är det startdags för Melodifestivalen 2007. Festivalen börjar i Jönköping och pågår sex lördagar i rad. Kul, tycker jag, möjligtvis är sex lördagar lite väl mycket, kanske även för mig. Eller nä, det blir kul. Årets startfält känns dock inte riktigt lika starkt som 2006. Men det ska bli otroligt spännande att se hur Kristian Luuk fixar programledarjobbet och dessutom är jag givetvis väldigt, väldigt nyfiken på bidragen... I flera år har man kunnat lyssna på bidragen i P4 strax efter klockan 14 på lördagarna, vilket har varit väldigt bra för att få höra bidragen ett par gånger innan man ser dem på TV och därmed slippa skapa sig en uppfattning av att bara se dem på scenen i tre minuter. I år hittar jag dock inget om detta i P4:s programtablå för lördag. Synd om det är borttaget.

Nåja, nedräkningen började egentligen för längesedan, men nu har den börjat på allvar.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Läängtar tillsammans med dig. Har alltid tyckt om att titta på & kommer alltid göra! (Faktiskt) ;x sov gott

Postat av: becka

Oh my god är det redan dags, då har vi ju massor av kul melodifestivaldiskussioner att se fram emot:-)

2007-01-31 @ 09:08:24
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com
Postat av: Linnea

oj är det så snart... har inte hängt med i svängarna riktigt. Det ska bli kul! Brukade vara ett riktigt fan, men de senaste två åren har jag haft massa annat för mig och inte hållit koll på det så som jag borde...

2007-01-31 @ 10:05:09
URL: http://linnnis.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Mm, det blir spännande!

becka: Det har vi definitivt. :)

Linnea: Visst är det så snart. Det börjar en vecka tidigare i år, då sista chansen har en egen lördag och lördagarna därmed utökats från fem till sex.

2007-01-31 @ 10:51:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Åh jag läste nånstans (SVD tror jag men kan inte hitta det nu) om att det är på fredag på P4 kl 21.06! Jag längtar, men håller med sex veckor är nästan på gränsen till för mycket..nästan.. :)!

2007-01-31 @ 19:06:41
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci: Ja, det stämmer! Kikade deras programtablå för fredag och det stämmer. Attans vilken dum tid, 21 på en fredag! Nåväl, det är nästan ett måste att lyssna. Tusen tack för tipset.

2007-01-31 @ 19:36:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback