Tönt-Carola!

Åååh, läs det här! Varför i hela fridens namn skulle Carola på mer uppmärksamhet? Jag tycker att den uppmärksamhet hon i gårdagens program fick var för mycket. Varför skulle hon som vilken annan prisutdelare som helst få mer kameratid? Hon är bra när hon sjunger, men annars borde hon hålla käften, hon är bara pinsam. Hennes uttalande till Aftonbladet om att Måns skulle klara sig bättre i Europa än The Ark vettetusan om jag håller med om. I ESC tror jag definitivt att The Ark har mycket större chans än Måns. Det är dags att Sverige skickar något annorlunda.

Jag mutade förresten mina kusiner, 10 och 8 år, att rösta varsin gång på The Ark. Gjorde de det, skulle jag bjuda på glasskalas nästa gång vi ses.

Till sist måste jag passa på att klaga lite på reglerna i omröstningen i Melodifestivalen. Det är ju helt sjukt att tittarna får fortsätta rösta när juryrösterna har redovisats. På så sätt kan man ju påverka och eftersom Måns låg lite längre ner än Idol-fjortisarnas önskningar kunde de därmed ringa och rösta hundra gånger var igen och därmed få honom att vinna. Nu kom han tack och lov inte om The Ark, men chansen finns ju. Dåligt.

Kommentarer
Postat av: Linn

Men snälla nån.. Vilken artikel! Lördagens Melodifestival var väl för f-n inte till för Carolas skull! Att framföra sin nya singel och annat skit får hon se till att klara på egen hand. Allt det hon påpekar i artikeln är liksom långt ifrån en självklarhet, tycker jag. Hon är egentligen inte mer speciell än någon annan vinnare. Kan hon inte bara hålla käft och nöja sig med hur upplägget var? Det var inte hennes kväll igår. Den var för ett år sen. Dahh.

Ang. röstningen hade jag faktiskt inte tänkt på det alls! Egentligen urbota dumt, tycker jag. Men, allt handlar väl om pengar, gissar jag på..

Postat av: Linn

(Oj, vad hatiskt jag lät.) :]

2007-03-11 @ 14:50:43
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Fred

Det är inte bara fjortisarna som röstade på Måns, det gjorde jag också (fast inte bara) och jag är ju dubbel så gammal som de allra flesta fjortisar! ;-)

2007-03-11 @ 15:37:00
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Linn: Haha, det är okej att vara hatisk i det här läget! ;) Nä, jag tycker hela omröstningssystemet är allmänt orättvist. Det är väl meningen att man SKA kunna påverka som det ser ut nu - om man tycker att juryn har fel ska man kunna påverka genom att rösta som fan efter att de rösterna är redovisade. Men jag tycker att det är jättefel, det blir ju inte rättvist någonstans. Särskilt inte då man kan rösta hur många gånger man vill. Det borde vara en gång per telefon. Men visst är det pengar det handlar om...

Fred: Jag vet att det inte bara är fjortisarna. :) Men jag skulle tro att de allra flesta som röstar på måns är fjortisar som älskade honom i Idol, samt äldre kvinnor som vill ha honom som svärson. ;)

2007-03-11 @ 16:13:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Måns den slemmige hade garanterat fått en mindre bra placering i ESC-finalen, för i resten av Europa finns inte en hög med Idolfjortisar som kan rösta på honom. ;D Nej, rätt låt vann! Förstår inte att så många verkade gilla Måns.

2007-03-11 @ 16:29:24
URL: http://funderingarochtankar.blogspot.com/
Postat av: Linn

Jag skulle inte tro på Måns i ett sådant stort sammanhand som Eurovision.. faktiskt. Ska bli intressant och kul att se hur the Ark tar sig framåt! :D

2007-03-11 @ 17:46:38
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Camilla

Johanna, svar ; trodde du redan visste att jag ALLTID tittar in här, .. :x

2007-03-11 @ 20:11:06
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Camilla

Johanna, svar ; trodde du redan visste att jag ALLTID tittar in här, .. :x

2007-03-11 @ 20:11:38
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: C

(sorry, blev två inlägg där :(

2007-03-11 @ 20:12:27
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: becka

Men Johanna, lugna ner dig ett par hekto nu:-D Jag tror att Måns låt gick så långt för att både låten och framförandet höll Europaklass, på allvar. Inget fjortisfusk där inte! Carola är för övrigt en gudabenådad sångerska med kass personlighet. Troligtvis ingen ovanlig kombination tyvärr.

2007-03-11 @ 21:10:59
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Elisabeth: Haha, nä, precis. Nä, men allvarligt så tror jag absolut att The Arks låt fungerar bättre i Eurovision, det känns som en annorlunda låt som behövs.

Linn: Nä, hans låt känns för mycket.

Camilla: Jag vet ju att du tittar in, men inte att jag var en favoritblogg. Men det tackar jag för, det är jätteroligt att höra!

becka: Haha, ta mig inte på 100% allvar jämt... ;)

2007-03-12 @ 09:39:51
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Johanna. självfallet :)

2007-03-12 @ 12:29:31
URL: http://millaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback