Semifinal i Eurovision Song Contest

21.00 ikväll på SVT1. 28 bidrag tävlar om de 10 sista platserna till finalen på lördag. Inte missa.

Kommentarer
Postat av: becka

Jag kommer troligtvis missa Le grande Finale på lördag:-( Ska på en fest där ingen annan är intresserad av att titta...Attans dålig tajming..Kan man be ESC;s styrlese skjuta upp finalen en vecka måntro;-)

Postat av: Therese

Tycker tiden idag är usel , mina brn har kikat på inför prgrammen på fredagar och vill se idag men eftersom dom går pp 7 orkar dom inte vara vakna och titta. Fast på lördag ska vi så klart titta

2007-05-10 @ 17:23:01
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

becka: VA? Du kan ju inte gå på fest när det är Eurovision?!

Therese: Ja, det är en dålig tid med tanke på barnen, men det är ju trots allt "bara" semifinal, huvudsaken är att de får se finalen i alla fall (Sverige är ju tack och lov inte med i semin i år).

2007-05-10 @ 18:13:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Dom kunde ju haft semin på fredagen för det är säkert en hel del barn som ändå vill titta men blr tvingade i säng av sina förldrar. Min dotter blev förresten fullkomligt kär i Lordi , förra årets vinnar. Hon kan fortfarande gå och sjunga på låten ibland , antar att hon får se dom på lördg. Hon gillar monster i största allmänhet

2007-05-10 @ 18:48:30
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Ja, men förmodligen blir de två tävlingarna för tätt inpå varandra att ha dem dagarna efter varann. Vet verkligen barn att semifinalen existerar? (Kanske sedan förra året då vi var där?) Jag visste det inte förrän för typ fem år sedan... :) Inte att den sändes på TV i alla fall.

2007-05-10 @ 20:40:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback