Under en filt på jobbet

Samtidigt som jag svarar på mail från kunder, lyssnar och ser jag på Lars WinnerbäckYouTube och inser att jag kommer gråta om jag inte får se honom i höst/vinter. Jag kommer nog visserligen gråta även om jag får se honom, men det är ju andra sorts tårar.

Läste förresten en recension av hans nya album i Falu Kuriren. Varför envisas recensenterna med att jämföra honom med Ulf Lundell precis hela tiden? Winnerbäck är enormt stor i sig själv, han behöver inte bli jämförd med någon.

Det var längesedan jag var så här uttråkad. Klockan är bara halv sex. Jag har många timmar kvar på jobbet. Jag fryser. Jag är trött. Och ruggvädret här utanför Kupolen är inte uppiggande på något sätt.

Kommentarer
Postat av: Therese

Ruggigt väder här i stan också. Det är en sån här dag man ska sitta inne med en massa godis och/eller glass och ladda dvdn med Amelie ;)
Jag har inte lyssnat så mycket på Winnerbäck men var på en konsert för några år sen. Har också svårt att förstå den ständiga jämförelsen med Ulf Lundell , tycker inte dom är särskilt lika

Postat av: barajagjohanna

Therese: Precis. Just nu sitter jag här och dricker te och äter choklad, skönt att bli lite varmare i kroppen. Jag kommer hem sent ikväll och börjar jobba tidigt imorgon, men jag funderar på om jag ska lägga mig i soffan och kika en stund på Amelie faktiskt. :) Eller så blir det något nedladdat avsnitt av Grey's.
Jag kan ju förstå att man vill jämföra en ny artist med någon, för att folk kanske ska få en uppfattning vad det låter som, men Winnerbäck är långtifrån ny numera. Jag tycker inte heller det finns så mycket likheter mellan honom och Lundell.

2007-09-29 @ 18:50:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Kluster

Jag har också lite svårt att förstå skälet till varför
LW ska jämföras med UL. I don´t get it.

2007-09-30 @ 00:25:53
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Kluster: Me neither.

2007-09-30 @ 12:19:26
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback