Quornbitar i tomatsås med pasta

Enkelt, snabblagat, gott!
Du behöver (2 portioner)
quornbitar
en halv burk krossade tomater
1 vitlöksklyfta
1 msk tomatpuré
0,5 dl grönsaksbuljong
salt
malen svartpeppar
basilika
pasta
Gör så här
1. Koka pastan. (Om man vill ha gullök: skala och hacka en halv gullök fint. Fräs löken i olja och lägg över i en kastrull.)
2. Häll tomaterna i en kastrull och pressa ner vitlöken. Klicka i tomatpuré och tillsätt buljong. Krydda med salt och malen svartpeppar. Koka upp.
3. Sänk sedan värmen och låt såsen sjuda på medelvärme utan lock tills den kokat ihop något.
4. Om du har färsk basilika: repa av basilkabladen från stjälkarna och hacka bladen fint. Rör ner dem i såsen tillsammans med quornbitarna. Låt allt koka upp före servering och servera med kokt pasta.
Åh så gott det såg ut :)
Jammi, de där ser riktigt gott ut. =) Imorgon ska vi "festa" till det med likadan pasta fast köttfärssås till.
*knorrar i magen*
Åh, Jo! Jag har saknat dina recept. I går tjuvkikade vi i din blogg för att baka uuutsökt kladdEkaka! :)
maria: Det var gott!
Camilla: Grön tagliatelle är alltid lite roligare än vanlig spagetti.
Fredrik: Åt just upp den andra portionen... ops. ;)
Linn: Vad kul att man kan vara till hjälp. Jag borde lägga upp ett annat kladdkakerecept snart också...
Det har du rätt i, grönt är alltid fräscht! Hoppas du har en bra dag på stan med favoritpojken