Igår spelade Winnerbäck inför 18.000 personer...

...på Zinkensdamm i Stockholm. Det känns som en underdrift att gissa på att det måste ha varit grymt... På fredag spelar Winnerbäck i Gävle och min barndomskompis från ett av förbanden har gett mig en fribiljett. Jag fick sådan mersmak efter förra konserten, som alltid, så jag vill så gärna gå igen! Problemet: jag har inget konsertsällskap på fredag... Eller? Har jag det? Någon?

Kommentarer
Postat av: C.72

Jag HADE kunnat gå med dej på fredag, ledig som man är och så, men jag var på en Winnerbäckspelning i höstas i Lisebegshallen. Tyckte han sög ordentligt faktiskt. =/ (förlåt) Fast jag gillar hans musik egentligen. =) Och så var biljettpriset för högt i förhållande till hur länge han höll på.

Nä, Lundell är bättre live än Winnerbäck.

Tycker jag då.

Kram ändå.

2008-08-10 @ 23:15:31
Postat av: Cliff Hanger

Jag var på Zinken! Det var förstås väldigt bra. Men det hade nog varit ännu bättre om jag inte hade varit så oinlyssnad. Och visst var det mycket folk, jag hörde ett rykte om att det skulle vara 19.000... men jag är skeptisk. Jag och en kompis gissade båda på max 10.000 (hundratals paraplyer, som man inte fick ta med sig in, hängde för övrigt utanför, som en installation).

Postat av: barajagjohanna

C.72: Åh, gud, vad trött jag är på Lundell/Winnerbäck-jämförelser. Winnerbäck är bäst, ingen protest. ;)



Cliff Hanger: Jag vet att du var där, så jag tänkte på dig och förväntade mig en rapport när jag skrev inlägget. ;) En konsert med Winnerbäck blir nog allra bäst när man kan låtarna, eftersom det är så himla mycket text. Apropå publiksiffran, kanske det var många osäkra som slutligen inte hämtade ut biljetterna på grund av ostadigt väder?

2008-08-11 @ 10:33:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: christel

Åh.. det blir nog ingen Winnerbäck för mig i sommar :( Snart måste jag börja jobba igen också.. Om du har en biljett och så - kanske gå ensam? Kanske inte världens roligaste men tror att det finns fler ensamma människor på konserter, som man inte lägger märke till om man går med någon annan.

2008-08-11 @ 22:50:51
URL: http://pumpapuder.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

christel: Jag klarar nog inte att stå ensam och le och sjunga - för det är le och sjunga jag måste göra när jag är på en konsert med Lasse. :)

2008-08-11 @ 23:15:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback