Skriva skriva skriva

Hur mycket min snörvlande näsa och mitt täppta huvud än behöver den där sömnen, så kan jag inte lägga mig.

Den välbekanta känslan är nämligen tillbaka: Jag måste skriva, men jag kan inte. Jag inbillar mig att vaniljte, fairtradechoklad och vackra sånger om änglar och älvor ska hjälpa mig att förvandla viljan till verklighet. Som om vaniljen i mitt te skulle hjälpa till, bara för att vanilj är ett vackert ord. Jag inbillar mig att alla sinnen plötsligt öppnas upp och att hjärnan börjar slänga ur sig vackra ord som tillsammans bildar fantastiska meningar.

Det fungerar förstås inte.

Skrivarbehovet är bitterljuvt.
Jag förstår inte hur jag skulle kunna leva utan att få skriva.
Samtidigt avskyr jag behovet. Det är alldeles för frustrerande för att alltid vara ljuvt.

Kommentarer
Postat av: Therese

Det här handlar inte om ditt inlägg utan om att jag tror din blogg haft en viss påverkan på mig. Igår kunde jag inte låta bli att följa Leksands match på datorn och blev besviken att det gick som det gick. Verkligen tråkigt. Jag är egentligen helt ointresserad av sport.

Postat av: barajagjohanna

Therese: Haha, så stolt jag blir. ;) Och nej, utgången av gårdagens match var inte särskilt rolig. Det kändes någorlunda klart redan innan, men det blev väldigt definitivt igår...

2009-04-03 @ 19:20:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det är exakt den där känslan som hemsöker mig konstant, började sista delkursen i kreativt skrivande a idag och aldrig har jag känt mig så oproduktiv och ovillig till att skriva som nu.

Jag vet inte ens vad en essä är...

2009-04-20 @ 19:29:38
URL: http://lostpenpal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback