Knäpptyst


Bryggan. Grå, men vacker och vårdoftande.


Lite halvspontant satte jag mig på bussen till Falun. Och den tre timmar långa (?) bussresan var den mysigaste resan jag gjort på länge. Knäpptyst på bussen. Mjuka säten. En tjock bok i knät och bra musik i öronen. Gråa, mystiska landskap susade förbi utanför fönstret. Framförallt gillade jag lugnet. Tystheten. En enorm kontrast från vad jag faktiskt har blivit van vid. Och att inte ha något annat att göra än att sitta på en knäpptyst buss i tre timmar behövde jag nog. Min rastlöshet börjar gå mig på nerverna. Därav min lilla resa.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det gjorde du rätt i men just nu är jag så trött på regnet, vill ha sol sol sol och inget regn. Tur nog behöver jag inte vänta så länge för redan i morgon ska det bli strålande solsken men jag ska jobba. Kanske kan få möjlighet att njuta på balkongen under kvällen :) & visst är det skönare att åka buss än tåg? det tycker i alla fall jag ..

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Men det har väl mest varit fint väder på sistone?! Eller så är det jag som har en konstig uppfattning. Jag sitter mest inne på jobbet och tycker att solen skiner utanför i alla fall. Ja, det är väldigt skönt att åka buss.

2010-05-14 @ 16:59:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Alltså jag och darling sitter och försöker komma underfull med vart dina föräldrar bor. Haha Stör oss på att vi inte riktigt vet för vi känner ju igen bryggan och dess omgivningen. Kanske är det så att föräldrarna bor närmare än vad vi tror. Vi har haft relativt fint väder, men de senaste tre dagarna har varit ganska molniga och hela dagen i går bestod av regn och likaså i dag, som du vet.

2010-05-14 @ 19:07:35
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Eftersom bryggan är privat och ligger på en gård som man inte ser om man inte är på gården eller åker båt alldeles utanför, så tror jag inte att du känner igen den. (Mer än via bloggen. ;)) Kolla efter Källviken på en karta så förstår ni nog! ;)

2010-05-14 @ 20:33:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Fröken Norrlandsleksing

Ja, buss är faktiskt riktigt skönt! Jag njuter varje gång jag får sätta mig på den. Oftast är det ju för att familjen väntar på andra sidan resan men resorna tillbaka till Sundsvall är sköna också. Man kan sova, läsa bok, se på film och bara slappna av. :)

2010-05-16 @ 13:35:12
URL: http://leksingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback