Flyt!

32676-31
Jo, det stämmer. Jag har en julgran. Hahaha. (Detta är en bit av mitt vardagsrum) Och det bästa är att folk i min ålder faktiskt är seriösa med att ha en julgran. Det får de väl vara om de vill, men för mig är det inget annat än en plojgrej. Men lite kul är det. En inklämd gran som lyser upp. Julstämning? Kanske.

Jag kan inte låta bli att vara glad för tillfället. Jag är en rastlös människa som aldrig blir riktigt nöjd, jag vill göra nya roliga saker i andra länder och se nya saker hela tiden. Egentligen vill jag ha ett mycket mer glamouröst liv än att bo i en etta i Falun och jobba dag ut och dag in på en kundtjänst i Borlänge, träna ibland, få besök och åka och hälsa på vännerna i alla andra städer ibland, gå ut ibland. Men jag menar... just nu trivs jag, och det är ju det som är huvudsaken. Jag har precis avklarat mina franskakurser. Mina muntliga framställningar har gått bra, min lärare påpekade till och med att hon blev överraskad av mig, och jag klarade mot all förmodan min grammatiktenta. Det känns så skönt. Och jag har fått fast jobb, vilket känns jättejätteskönt såklart. Och tack vare att jag nu har jobb, så har jag beställt bredband som jag äntligen kan ta mig råd till. Det blir skönt!
Just nu flyter det med andra ord på väldigt bra. (Konstigt att det ska vara så. Antingen flyter allt på, eller också släpar allt efter och är problematiskt.) När jag har tröttnat på min vardag eller kommit på vad jag vill göra, då kommer jag att dra någon annanstans. Men just nu funkar det här och jag tänker att stanna tills det inte funkar längre. Så är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback