Från och med nu är jag studiebidragslös!

Men hej och god eftermiddag alla barn.

Ska jag berätta en hemlis? Johanna är mycket trogen till skolan! Hahaha. Det här börjar nästan gå för långt. Eller närå. Det bästa var att Åsa och Elin inte heller var där. Eller ja... det var inte alls bra egentligen, för nu kan ingen av oss ta anteckningar eller rätta uppgifter från den andra. Men struntsamma, det löser sig alltid i slutändan.

Jag skulle gått på hockey ikväll. Men det jobbiga med att gå på hockey är att man missar Floor Filler och Hockeykväll och Insider. Nu får Fredriks kompis följa med istället, och jag stannar hemma och PLUGGAR och tittar på TV.

Har precis pratat med CSN och sagt upp mitt studiebidrag, för alfakassan godkänner inte att jag får 1196 kronor av dem i månaden... varför inte undrar jag, det hade väl varit en annan sak om jag hade en högre inkomst med lån? Jag menar, med csn-bidraget, alfakassa och min minilön ligger jag väl ändå på existensminimum. Nåväl, nu har de inget att klaga på, får jag inte arbetslöshetsersättning nu är det något som är galet fel i systemen, för jag uppfyller minsann allt.

32676-6
En kopp med te, en fettfri kladdkaka med absolut icke-fettfri glass och så jag förstås. Höhö.

Ω Dagens låt: Technologic - Daft Punk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback