Myndigheter...

32676-8
Japp, det här är mitt horoskop idag enligt Falu Kuriren. Jag kunde inte låta bli att höja på ögonbrynen. Falu Kurirens horoskop ÄR värdelösa, helt otroligt urbota fåniga. Men idag... haha... det passade så himla bra. Jag och Alfakassan har ju som bekant inte riktigt gått ihop de senaste 14 månaderna. Men nu är det gamla problemet som horoskopet skrev om, utrett. Idag har jag nämligen testat att ringa... och ringa... och ringa... och ringa... Efter många försök blev jag äntligen ställd i kö. Och nu är jag lite upprörd. Igen. Haha. Avslaget jag har fått hem var på min ansökan jag skickade in i september 2004, så den i juni 2005 och den i oktober 2005 har de alltså inte hunnit kolla på än. Ni förstår deras snabbhet va?

Alltså. Myndigheter. Jag blir så upprörd! Fast ärligt talet, det är nog bara Arbetsförmedlingen och Alfakassan jag har haft problem med. CSN t.ex, har för min del fungerat felfritt. De har varit snabba och jag har fått mina pengar och fått bra svar. Jag förstår inte varför Alfakassan ska ha så stora problem. Jag blir så trött...

Min stackars lilla lillebror är matförgiftad. (Fast så liten är han inte, när man är 19 år är man väl inget barn direkt.) Människan har tydligen spytt 15 gånger inatt! Uuuuhhh! Tur man inte bor här längre... men nu är jag här, och snäll som man är så har jag fixat te med honung åt honom, den lilla mammagrisen. Nu hoppas jag bara att det verkligen ÄR matförgiftning och inte magsjuka, för jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag blev sjuk nu. Det är ju bara 8 dagar kvar till Paris!

32676-10

32676-9
Min snygga belysning på sekritären.

Kommentarer
Postat av: Amsa Seck Italie

C'est Amsa Seck ton senegalais en Italie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback