Plugg vs hockey vs pepparkakor

32676-16
För fem minuter sedan. Leksandsmatch på radion (se tröjan på väggen). Lillebror Fredrik framför datorn med hockeyradion medan jag och storebror Patrick sitter i hans säng och flummar. Patrick provar Fredriks trasiga glasögon och jag försöker plugga... utan vidare resultat...

(Hörde just att det snöar massor i Paris. Ouiiiiiii! BARA 4 DAGAR KVAR!)

Fick gå hem tidigare från jobbet. Vi hade inget att göra... Jag har haft tur i alla fall, jobbar tors-sön även denna vecka och det är positivt för min ekonomi även om jag fick gå hem tidigare idag. Fredrik kom och hämtade mig och nu får jag både lunch, middag och så matlåda till imorgon från mamma. Härligt.

Mamma bakar pepparkakor. Det luktar gott. Jag, Patrick och Fredrik snor lite deg. Vi ska äta glass. Jag känner mig som en småunge. Men sen ska jag hem till mig och hämta mina adventsljusstakar från förrådet och sätta upp lite glitter. Det är ju för bövelen första advent imorgon! Jag köpte glögg och pepparkakor igår. Mm. Köpta pepparkakor är godare än hemmagjorda. Nu ska jag joina mina bröder i aktiviteten "utnyttja-mammas-och-pappas-skafferi" som jag och Patrick ofta ägnar oss åt. ;)

Kommentarer
Postat av: Stefan

Woho



http://www.invisaligned.com/

2012-02-13 @ 04:08:22
URL: http://www.invisaligned.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback