Det kanske har flyttat in ett spöke

Vicki och jag gjorde tacos ikväll. Vicki hade hand om spisen och stekte qournfärsen. Maten var god (såklart) och efter den bytte vi om och sminkade vi oss inför kvällens partaj. När jag sedan går till köket upptäcker jag att lampan ovanför spisen är tänd. Vad i hela fridens namn... när jag flyttade in här var den trasig. Mina föräldrar och jag testade med andra glödlampor, men ingenting fungerade - den ville inte gå igång hur mycket vi än försökte! Så vi tog ur glödlampan och struntade i det. Jag har aldrig riktigt brytt mig efter det. Men nu lyser alltså en lampa där! Jag tittar under fläkten, och mycket riktigt - där sitter en lysande glödlampa. Vicki skrattar åt mig, att jag inte lyckats få igång den en enda gång på ett år... Men det har ju inte funnits någon lampa där - och det fungerade ju inte när jag satte i en lampa! Så just nu funderar jag på om det spökar hos mig, för vad har annars hänt?

32676-232

Dessutom märkte jag att franska flaggan lyser bakvänt i mina ljusstakar som står på köksbordet. Ser ni? Häftigt! Det kan ju bero på det att det låg en röd tacochipspåse på bordet, att bordet är vitt och att det dessutom stod en blå ölburk på bordet. Men ändå. Häftigt.





Nej, nu ska jag återgå till festen. Den är jättestor - Vicki och jag!

Kommentarer
Postat av: becka

Läskigt...ibland händer helt klart grejer som inte går att förklara....har många exempel, men en grej var när barnen var små. De hade en leksakstelefon som var trasig OCH AVSTÄNGD! Så en kväll börjar den plötsligt blinka och säger "hej hej!" Spooky värre..

2006-08-12 @ 22:35:46
Postat av: Linnnn

Haha, fy vad ball!

Postat av: barajagjohanna

becka>> Det händer mycket oförklarligt... Jag blir fortfarande inte klok på detta. Jag tror inte att det bor ett spöke här, men vem sjutton har satt en fungerande lampa i min fläkt?!

Linn>> Vilket av det? :)

2006-08-13 @ 04:23:08
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linnnn

Såväl det smygande spöket som franska flaggan. Brr. Övernaturliga krafter i Falun? ;)

2006-08-13 @ 11:37:44
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Linnnn

Maybe your flat is haunted!!

2006-08-13 @ 11:38:06
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Nej, min lägenhet får inte vara haunted! :O

2006-08-13 @ 12:55:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback