Aj

Idag har jag riktigt jävla skitont i ryggen. Det har jag ungefär aldrig, tack och lov. Jag tror bestämt en liten bror för första gången borde utöva sina massagekunskaper på mig idag. Fast för att han ska göra det krävs ju övertalning i en vecka och därefter hundra mutor. Det brukar aldrig lyckas, jag kanske ska ta till tyck-synd-om-mig-metoden den här gången? Önska mig lycka till, tror nämligen inte det kommer fungera...

Jag har dessutom insett att det snart är januari... och efter januari kommer februari... och vad februari betyder för mig är väl ganska klart. Februari är lika med operation. Uäähh. Jag tycker visserligen inte att det är särskilt jobbigt ännu, skjuter det mest framför mig, men det känns att tiden går och att dagen D kommer allt närmare. Usch och fy vad läskigt.

Kommentarer
Postat av: Minna

Har också haft skitont i ryggen de senaste veckorna, men det har jag ofta (bara inte så mycket, och inte så mycket av skolios heller, utan nackskada) men en lillebror som kan massera hade varit bra... har försökt i flera veckor här hemma med... har tyvärr inga tips om hur man lyckas :(

Postat av: barajagjohanna

Minna: Usch, vad jobbigt att ha ont så ofta... Jag har mest trötthetskänslor och känner mig stel i ryggen, men har väldigt, väldigt sällan ont. Idag är det nästan outhärdligt och jag vet varken hur jag ska sitta eller stå här på jobbet...

2006-12-13 @ 11:31:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tolken

Stackare! Ryggont verkar vara på tapeten just nu. Jag har inte haft problem tidigare men fick ryggskott för en dryg vecka sen och har haft ont sen dess. En uppmuntrande kollega föreslog diskbråck, måste kanske gå till doktorn. Men jag drar mig lite, jag avundas inte dig.
Men det positiva är väl att det bara är tre dagar kvar till Parisresan! Om nu bara det onda går över till dess.

2006-12-13 @ 12:29:53
URL: http://parisbarnen.blogs.se
Postat av: barajagjohanna

tolken: Ja, inte ett dugg skönt. Massage hjälpte bara om jag fick det precis runt kotorna, så jag tror kiropraktor vore det bästa. Ja, snart Paris, helt underbart!

2006-12-13 @ 18:51:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linda

Man ska väl visserligen inte skriva sånt här, utan vara stöttande, men det verkar lite läskigt... Men jag är å andra sidan övertygad om att det kommer att gå jättebra! Men passa på att njut av julen och alla dagarna innan först ;)

2006-12-13 @ 20:52:28
URL: http://tokyotidbits.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Linda: Sanningen i (nästan) alla situationer är bäst. ;) Och man kan ju inte sticka under stol med att den här operationen är läskig, det är ju inget litet ingrepp - tvärtom. Det är bara fakta. Men jo, jag ska ha det bra alla dagar innan. ;)

2006-12-13 @ 21:31:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Malin

Och förhoppningsvis har du det bra alla dagar efter operationen också. Kanske inte första tiden, men sen :)

2006-12-14 @ 12:32:49
URL: http://bitavkaka.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Malin: Ja, precis, det får man ju faktiskt inte glömma...

2006-12-14 @ 12:49:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jag har en det och finns bonde

2006-12-16 @ 18:14:50
URL: http://utrikes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback