Den fula ankungen

Just nu har jag två kompisar på besök hemma hos mig. De är ganska nyligen hemkomna från tre månader i Asien. Där har de exempelvis handlat massor med snygga kläder och fått stövlar, byxor och tröjor uppsydda efter sig. Men framförallt har de förvandlats till pepparkakor. Vi tre tillsammans blir alltså två snygga, brunbrända brudar och ett spöke. Vem spöket är behöver jag väl knappast berätta. Jag är blek i normala fall och alla är brunare än jag året runt, det spelar ingen roll om jag varit utomlands och solat - de som varit hemma är fortfarande brunare än jag. Men just nu och tillsammans med de här två kompisarna framstår jag som den fula ankungen bredvid två svanar.

När vi ska ut och visa oss bland folk måste jag få dem att inte gör sig så snygga... Visserligen är de tyvärr snygga även utan smink, men att få dem att inte sminka sig är ändå första steget. Dessutom hade det varit bra om jag fck något bra argument till att få dem att sätta på sig mjukisbyxor, åtminstone är snygga partykläder förbjudet. Själv ska jag ägna timmar åt att fixa håret och lägga världens snyggaste make up - och ta rktigt snygga kläder givetvis. Då kanske jag inte bara bländar människor med min bleka hy, utan även för att jag är lite snygg bredvid mina osminkade och ostylade (men jävligt snyggbruna) kompisar. Jag har gett detta i förslag till dem, tror dock inte de är så entusiastiska till förslaget.

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha! Herregud, vilka problem vi har i västvärlden. MEN! Jag måste ju erkänna att jag skulle känna precis likadant.. Jäkla brunnissar.. De borde verkligen köpa förslaget om att de går ut i mjukis ;) Jag menar, vem skulle inte göra det? :P Haha. Puss på dej min blekfis!

Postat av: barajagjohanna

Ida: Alltså, du skulle sett när jag hämtade dem vid tåget. Annas ansikte var så mörkt att jag knappt såg det, och jag skojar inte. Men det värsta är armarna, benen och magarna... herregud... Du borde vara här och hålla mitt bleka tryne sällskap - även om du fortfarande har mer färg än jag, så skulle det kännas bättre med någon normal i gänget...

2006-12-29 @ 11:14:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Den här kontrasten vill jag se bildbevis på! :)

2006-12-29 @ 14:31:23
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Det får du inte. ;)

2006-12-30 @ 03:12:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback