Leksandsjul

32676-499När vi var lite yngre tjatade lillebror och jag alltid om att vi skulle ha en Leksandsgran. Väldigt enkelt - med blå och silvriga kulor i. Någon gång fick vi igenom att mamma köpte nya, blåa kulor till granen. Men det var fortfarande änglar och fula äpplen, för att inte tala om alla röda julkulor, som förstörde. Det har aldrig blivit en Leksandsgran. Inte heller i år.

Men det blev lite Leksandsstämning ändå. Förutom att lillebror och jag som vanligt nynnar lite låtar/ramsor, fick jag min efterlängtade Leksandströja, med det självklara numret 41, och på ryggen står det Joppe. Jag har haft tröjan på mig ända sedan jag öppnade paketet. Helt klart den bästa julklappen, trots ett underbart massage- och fotbad till mina frusna fötter.

Update 20:35
Julaftonskväll. Storasyster åkte hem med pojkvän. Lillebror åkte till flickvännen. Kvar är singlarna: storebror och Johanna. Vi som blev över, typ. Storebror i sin extrasäng lyssnande på någon gammal musik och den där Johanna sittandes framför datorn och slösurfar. Snart är båda förflyttade till soffan med föräldrarna. Choklad och TV. Det får väl duga då. Fortfarande snyggt klädd: trekvartslånga baggyjeans och Leksandströjan av minsta vuxenstorlek som ändå är för stor - jag ser nästan ut som en hiphopare.


Kommentarer
Postat av: Krokofanten

God Jul lilla vän...
Vi skall bort om en liten stund och BÖRJA fira...
Start på julfirandet blir det klockan 20.00 och vi kommer nog inte i säng förrän klockan 03.00 som vanligt... Efter 6 timmars julmiddag med julklappsutdelning vid midnatt... QL att du fick din efterlängtade Leksands tröja... Ha det gott!

Postat av: barajagjohanna

Krokofanten: God jul på dig med! Annorlunda traditioner i Frankrike, för det är där du firar jul va? Låter visserligen mysigt med lite senare tider. Här går musten ur alla när juklapparna är öppnade vid halv sex-tiden, haha. Strax efter blir alla småsugna på nåt att äta och sedan somnar de flesta i soffan... :) Ja, jättekul att jag äntligen fick tröjan, har önskat mig en i flera år men tydligen var det först i år de fattade att jag VERKLIGEN vill ha en. Ha det kul ikväll/inatt!

2006-12-24 @ 20:11:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Mod

god jul!

2006-12-24 @ 21:14:47
URL: http://mod.blogg.se
Postat av: Jennie

Himmel, jag har en leksand-gran !!
Påminn mig till nästa jul att köpa RÖDA kulor !! haha !

2006-12-25 @ 14:27:09
URL: http://missJennie.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Mod: Detsamma.

Jennie: Glöm att jag påminner dig om det. ;)

2006-12-25 @ 16:11:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

:) Hur var det nu, skulle inte jag få gå på dejt med den där storebrorsan, lr blev d inställt? ;)

2006-12-25 @ 23:57:21
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: Surre

Du får ta dig och köpa en egen gran som du kan klä hur du vill!! =)

2006-12-26 @ 00:31:44
URL: http://surrovich.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tinatoon: Haha, jaa, varför inte?! Jag kanske ska försöka fixa ihop nån blinddate? ;)

Surre: Hihi, jag har faktiskt en egen gran, men jag tog ner den lika fort som jag satte upp den då den tog för stor plats i år. Dessutom var julgranspynt inget jag kände att jag ville lägga mina pengar på i år. Men något år lovar jag att det blir en Leksandsgran. Definitivt.

2006-12-26 @ 06:55:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback