Uppsalakompisar är bäst

Ingen av de bruna kompisarna (se föregående inlägg) var särskilt på gällande att vara osminkad och ostylad. Istället snodde den ena bruna kompisen strumpbyxor och diadem från mig, den andra bruna kompisen snodde ett linne, de var skitsnygga och jag... såg helt okej ut. Efter mat och drinkar och påhälsning av storebror hamnade vi på Club Etage där det var lika dött som jag misstänkte. Jag fick leka lite välgörenhet med en kille som behövde uppmuntran, aldrig träffat människan förut men hans tjejkompisar bad mig sitta och prata med honom, så det gjorde jag så länge att jag tappade bort mina kompisar.

När jag tröttnat på att prata om ointressanta saker med en ointressant människa tackade jag för mig och började leta efter mina kompisar. De hade träffat betydligt mer intressanta människor: den ena bruna kompisen körde på bortamatch och den andra bruna kompisen fick hångla med en snygg engelsktalande kille som hon inte ens var intresserad av. Han var dock väluppfostrad och slet sig från min kompis för att prata lite med mig också - tack. Då slapp prata med en moderatliknande (gul tröja med blå skorta under) värmlänning som pratade engelska på värmländska...

Den engelsktalande killen skrattade rätt mycket åt mig för jag hade tydligen hett temperament och sa vad jag tyckte, enligt honom. Vet inte vad han syftade på, för att jag körde »handla på konsum! *klappklappklappklappklapp*» och andra roliga hejarramsor i trapporna ner är ju inte direkt att ha hett temperament. Som tur var fick jag ändå sällskap av min andra bruna kompis hem. Vi somnade fortare än kvickt och i förmiddags låg vi under våra täcken i bäddsoffan och tittade på Alla vi barn i Bullerbyn och åt chips innan det var dags att åka till stationen och möta upp den ena bruna kompisen och sätta båda bruna kompisarna på tåget, och mig för att åka till jobbet.

Mina Uppsalakompisar är de bästa Uppsalakompisar man kan ha. Imorgon kommer nästa på besök.


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, du är så jävla rolig när er skriver om dina "bruna kompisar" haha!! Ser helt galet ut och skratta kan man:) Hihi.

Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha, trevligt att man kan roa någon. ;) Det bästa är att bara du verkar tycka det är roligt, hahahaha. Men det är klart, roligare om man vet vilka brungölingarna är. Imorgon ska du och jag hångla i brist på människor med snoppar, det kommer kanske ett inlägg om det med. ;) (Obs till alla andra som läser: ta mig inte alltid så seriöst...)

2006-12-30 @ 22:56:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback