Don't stop the music

32676-42

Godkväll, snyggingar.


Kalendern på min arbetsplats påminner om den jobbiga helgen. Jag säger bara: usch, vilken helg! I positiv bemärkelse, för både Manpowerfesten i fredags och Reginas 30-årsfest igår var jättelyckade, men som jag har mått idag efter att dessutom ha jobbat dagen efter båda festerna...

Att upp och hoppa till jobbet efter 3,5 timmars sömn igår var inte så himla farligt ändå, faktiskt. Vi spelade melodikrysset och lyssnade på Carola och schlagers mellan svaren. Yeah. Däremot gick det inte lika bra att upp och hoppa i morse... Hade sovmorgon till halv tolv, men det hjälpte inte. Bara tanken på att sitta på en buss fick det att vända sig i magen på mig. Trots att jag gått upp och klätt på mig och dragit på lite mascara, så la jag mig i sängen och somnade om och kom inte till jobbet förrän vid två efter att ha fått i mig omkring fem tuggor knäckebröd och druckit vatten.

Jag vet inte om jag har så mycket kommentarer om lördagskvällen egentligen, mer än att jag var väääldigt på... :) ...och det fick jag ut för idag. Nåväl, förfest hos Mia precis som på fredagen, sedan promenad till Harrys och Festen med stort F. Jag hade superroligt och det var otroligt trevligt sällskap hela tiden, och dansade gjorde vi en hel del. Jag släppte loss ordentligt kan jag tala om. Alla var glada och allt var jättetrevligt. Sex tjejer på toaletten samtidigt, utbyte av drickor, ordentligt mycket rumpskakande och så vidare. Det vill säga: som det ska vara. Lite oförskämd var jag kanske mot han jag dansade med (fast egentligen gör det inget, han var inte snygg nånstans). Klockan var fem över två och jag kom på att jag kan åka buss (som går tio över) istället för att betala taxi.
«Eeeeeh, oj, du, jag måste dra, bussen går, men tack!» säger jag och springer därifrån, hoppar (!) över en soffa och tränger mig före i kön för att få min jacka. Jag hann med bussen.

32676-40
Regina, Linda och jag på Harrys toalett. Kisspaus!

Manpowerfesten på regementet i fredags var också lyckad, lite överskattad möjligtvis, men sällskapet gjorde ju allt. Bordsplaceringen visade sig inte vara så farlig som vi befarat - det gick i princip att bestämma vart man skulle sitta, vilket vi gjorde. Och visst blev det en trevlig kväll. Helt okej underhållning och emellanåt bra dansmusik som vi shejkade till en hel del. Linda och Mia tyckte att jag skulle följa med och försöka ta mig in på Harrys. Eh, rekommenderad ålder är 28 på fredagar. Haha! Tjena att jag skulle komma in. Men lill-Linda som är ett år yngre än jag, och jag hängde på utan förhoppning om att komma in. Men in gick vi. Lätt. Utan att de ens tittade konstigt på oss. HALLÅ? Skitkonstigt, men det var ju trevligt. Förfärligt gammalt folk, har ju pga åldersgränsen aldrig varit där en fredag. Jag skulle gissa på att medelåldern var 35-40? "Till och med" Linda och Mia kände sig små. Och Clabbe var där och dj:ade och trodde han var cool. Det märktes att åldern var lite... högre.... för det var klart sämre musik än lördagar. Men vad tusan.

Nu ser jag bara fram emot att få sova. Det gör ont i nästan hela kroppen, mest nacken, och jag är allt lite lagom sliten. Nu är det bara fyra mornar kvar att gå upp klockan 6, innan jag äntligen har tre dagars välbehövd ledighet.

Adjö, snyggingar.
Från allas er Joppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback