Box! Pang! Bra! Kom igeeen!

Regina och jag åkte till Falun efter jobbet och gick på ett box-pass i 90 minuter. Hårt och roligt. Svettigt och skönt. Hade redan träningsvärk sedan ki-jympan i onsdags och nu misstänker jag att det kommer att bli tufft på stationsträningen imorgon på grund av ännu mer träningsvärk. [Märker ni att jag försöker lägga in att jag har kommit igång bra med träningen? ;)] Kul sätt att träna på det där, en håller i de där fyrkanterna/kuddarna, vad de nu kallas, och en har boxningshandskar, och så peppar jag på Regina och hon peppar på mig. Och vilken bra musik sen. Paris-nostalgi-dunk och andra skitbra dunka-dunka-låtar. Me like!

Vad är det med fransmän och Falun? Nu har jag hört tre stycken på kort tid. Påväg från träningen till bussen ikväll gick  vi om två stycken som pratade franska. Coolt. Jag blir verkligen helt överlycklig av att höra riktig franska. Apropå franska, så pratade jag engelska med en kund på Telia igår. Så sa jag plötsligt fel på engelska och då började jag ursäkta mig på franska... mycket virrigt. Men lite roligt att franskan nästan lättare kommer fram än engelskan sådär när jag pratar "utländska".



En timme senare.
Trodde jag ja. Självklart är det något som går snett när man väl kommer igång med träningen. Box-passet gick ju jättebra. Men nyss när jag satte mig på huk och tog upp mobilladdaren från golvet, så hoppade hela jag till, för det gjorde så fruktansvärt ont i knät. Och då märkte jag att jag inte kan böja knät. Testade några jymparörelser, och det går inte. Det gör skitont. Jag fattar inte vad jag har gjort! Ringde mamma, helt upprörd, och så såg jag lite damm på golvet. Böjde mig ner för att ta upp det. Skrek till. Trots att jag för två sekunder sedan berättat för mamma att jag inte kunde böja knät, så var det just vad jag gjorde utan att tänka mig för. Aj! Just nu sitter jag med datorn på ena benet och det andra utsträckt över bordet med en varm vetekudde utsträckt över knät, och hoppas att ett mirakel ska ha skett till imorgon...

Nu är det nästan så att jag borde tröstäta lite cheesecake-glass. Om inte annat, så för att väga upp den nyttiga början på kvällen. Liksom.

Kommentarer
Postat av: Linn

Aj, aj, aj! Låter inte bra med ditt knä. :( Hoppas det blir bättre. Typiskt när du nu kommit igång med din träning. Fick mig motiverad. :] Önskar dig en skön helg. Party, galej, slapp eller jobb - whatever! *STOR KRAM* från ett snöigt Skåne.

Postat av: barajagjohanna

Linn-> tack! Helgen blir dock förmodligen inget annat än slapp, då jag kanske håller på att bli sjuk. Hoppas på att knät mår skitbra imorn så jag kan träna. Party och galej OCH jobb blir det för mycket av nästa helg, så jag vilar upp mig nu. :]

2006-01-28 @ 14:04:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Mellan

johanna :) det är inte så svårt jag lovar. det är samma knapp som du väljer att flytta texten med.
steg för steg :)
1. Välj bild och infoga.
2. Markera bilden.
3. tryck sedan på centrera ikonen som finns (om du vill centera bilden) eller hur du nu vill lägga den.
4. väljer du att lägga bilden till höger så ställer du markören bredvid bilden.. på den rad du vill ha den. kom igen nu =)

hehe

2006-01-28 @ 21:35:51
URL: http://mellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback