Dejting

Hos Thérèse (det känns som om jag länkar till henne ganska mycket just nu, men hon har ju en bra blogg helt enkelt) blev det lite dejtingsnack, och jag blev sugen på att skriva ett inlägg om det.

Jag avslöjade lite av min dejtinghistoria hos Thérèse... Av någon anledning har jag varit på ett antal blinddates, den ena värre än den andra. Någon var ganska okej, men nää, det blev inget med det. En kille träffade jag på ett café i Uppsala. Jag förstod direkt att det var han när jag såg en stor, osäker kille stå och vänta på mig utanför cafét. Allt kändes plötsligt så fel och jag ville bara vända eller gå förbi, men riktigt så elak kunde jag inte vara, dessutom hade han säkert redan känt igen mig också. Den fikastunden var... annorlunda, eller hur jag nu ska uttrycka mig. På den tiden var jag både helnykterist och vegetarian och detta var killen medveten om. Ändå pratade han om hur härligt det var att sitta och bara dricka ett par öl (vilket jag givetvis inte hade så mycket att varken hålla med eller säga emot om) och sedan berättade han i detalj hur man skulle skjuta älgen för att den skulle dö på "bästa sätt". Allt blev väldigt krystat. Till slut ringde en kompis och jag sa att jag var tvungen att gå. Vi hade visst en lägenhetsvisning att gå på, harkel... Killen följde med mig och min kompis fick träffa honom. Eftersom vi bodde ganska nära varann tog vi samma buss hem, och när han klev av ett par hållplatser innan mig sa han "Vi ses på Lunar!" högt, så att hela bussen hörde (ja, vi hade pratat lite via Lunarstorm). Kvar satt jag och min kompis, som höll på att brista ut i asgarv, medan jag ville bara sjunka genom marken. Behöver jag nämna att det inte blev några andra dejt?

Det var bara en historia. Om ni har några roliga att dela med er av får ni hemskt gärna göra det, det är alltid lika kul att höra om konstiga dejter.

Och jag har sagt att jag aldrig, aldrig i hela mitt liv ska gå på en blinddate igen... Inte efter alla konstiga och misslyckade sådana. Men jag måste faktiskt avslöja att jag ganska nyligen bröt det... Blinddate är kanske en liten överdrift, men pja, jorå. Den första lyckade av det slaget också. Så för tillfället gjorde mitt humör ett språng uppåt. Tror det behövdes.

Kommentarer
Postat av: Christine

hahahaha, "vi ses på lunar".. jag förstår att det inte blir en andra dejt

2006-07-18 @ 15:49:54
Postat av: Martina

Visste inte vart jag skulle svara, så jag svarar här. Hej! Åh Frankrike (och Simone!) i mitt hjärta! Vem är du? /Martina

2006-07-18 @ 19:05:19
Postat av: barajagjohanna

Christine>> Det här vad för ungefär tre-fyra år sedan och det var fruktansvärt pinsamt. Blä.

Martina>> Vem jag är? Oj, den är ju rejält svår att svara på. Kolla in bloggen, eller nåt. Hörde av Mimmi att du skulle till Frankrike, så jag var tvungen att kolla in och säga hej. :)

Postat av: becka

Jag har bara varit på en blind-date. Jag blev ihopparad med en kille för några år sen. En före detta kompis till mig sa att hon kände en underbar kille som jag bara MÅSTE gå på blinddate med, snygg, trevlig osv. Han hade tydligen sett ett kort på mig och blivit alldeles betagen...Jag visste att hon hade en del skumma kompisar så jag frågade ut henne nog om ifall han var kriminell, knarkare eller liknande. "Oh nej" ljög hon glatt. Så jag o killen hördes på telefon och han verkade supergullig. Så vi bokade in en dejt några dagar senare. Så kom kvällen vi skulle ses, han ringde när han åkte från jobbet och sa att han bara skulle, hem, duscha och byta kläder och sen komma direkt. Ca sex timmar senare (tolv på natten) dök han upp, fullständigt borta av lugnande tabletter och sprit. Han hade dessutom varit iväg och sålt stöldgods för att kunna bjuda mig på dejten. Dum som jag var följde jag ändå med honom ut, eftersom jag var uttråkad. Väl inne på krogen stal han en flaska sprit i baren och blev utslängd. Jag ville givetvis aldrig träffa denna "stjärna" igen men han ringde varje dag, grät och hävdade att jag var hans drömtjej....idag sitter han i fängelse. Jag tror knappast att nån annan har en värre historia att toppa min med va?

2006-07-18 @ 20:39:59
URL: http://www.baraben.com
Postat av: barajagjohanna

becka>> Åh, herregud. Nä, inget kan toppa din konstiga blinddate. Den var ju inte ett dugg rolig, bara hemsk. Fy bubblan.

2006-07-18 @ 21:08:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Hehe jag har varit på blinddate med en kille som kom och var jättebakis. Supertråkigt var det, jag har aldrig haft så tråkigt som under några blinddejter... men det kan också funka! :-)

2006-07-18 @ 22:57:36
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred>> Men vad otrevligt av honom, haha!

2006-07-19 @ 10:00:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: hanna

hej! råkade snubbla in här via en google-sökning på plugg i paris :) så du ska ner och plugga? på vilken skola och hur länge? jag åker ner och ska plugga tre månader på sorbonne... vi kanske ses! skicka gärna ett mail! kram hanna

2006-07-19 @ 10:17:24
Postat av: barajagjohanna

Hanna>> Oj, kul sätt att komma hit på! :) Jag ska inte till Paris, där har jag redan pluggat (på Accord), ska till Angers (bara 1,5 timmes tågresa väster om Paris) och plugga ett läsår. Svårt att skicka mail, du har inte angivit någon... :/ Ha det bra!

2006-07-19 @ 10:59:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

När du är i Angers kan du göra några utflykt till Saumur där man tillverkar mousserande vin (som heter Saumur) bland annat en överraskande (och god) röd variant! och till Le Mans där det finns en romersk mur och en fin gammal stad och en domkyrkan (och där jag väste upp)... Loireslotten är också givna!

2006-07-19 @ 11:32:07
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: Nadia

Jag har aldrig varit på någon blinddate men jag blir onekligen lite sugen efter att ha läst alla (ovanstående) spännande historier! ;)

2006-07-19 @ 11:48:18
URL: http://bergochdalar.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred>> Tack för tipsen! Jag måste definitivt passa på att se lite saker när jag är där så pass länge. Ett par resor till Paris är ju givet, men jag vill ju se andra ställen också.

Nadia>> Är du verkligen säker på att du är sugen på det...? Hehe.

2006-07-19 @ 12:33:51
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Måste nästan hålla med Nadia nu , blir också lite sugen på blinddate. Har aldrig direkt varit på någon... Kanske ska sätta in en annons på bloggen? , men det är väl tveksamt om min man skulle uppskatta det... Har gått ut med såna jag bara träffat som hastigast och en kille jag träffade på en fest bjöd hem mig på klyschan vitt vin och räkor.... jag som inte äter räkor , blev en aning pinsamt.

2006-07-19 @ 13:02:12
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Haha. Min erfarenhet av blinddates är ju som sagt inte särskilt positiva, så jag vet inte om jag skulle rekommendera det. Den senaste, som jag ju skrev kanske inte är en tvättäkta blinddate då jag hade sett något halvdåligt foto på honom, var dock bra. Hade en kompis att lita på att han var snygg och trevlig och det stämde ju. Räkor var kanske ingen höjdare. ;)

2006-07-19 @ 13:42:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Andrea

Hej hej ville bara kika om du lagt ut mina louboutain lookalikes? Passa på att kolla in de svarta peep toe pumpsen oxå!;

http://www.tradera.com/auction/aid_30878544

2006-07-19 @ 19:27:37
Postat av: Trulsa

Jag har varit på flera blinddates, några bra, andra sämre. Ingen har lett till något vidare än max en treveckorsflirt.

Men, den värsta i högen är ändå den med en kille som verkade reko, men så fort vi kom hem till honom (han skulle laga mat, men efter 40 minuter avslöjade han att vi skulle hämta kina-mat. Efter ytterligare 45 minuter hade han bestämt sig vilken rätt han skulle ta, medan jag bestämde mig på tre minuter). Finns många detaljer att berätta men han la sin hand på mitt lår och sa "det är så könt att ha dig här, nu släpper jag aldrig ut dig" och jag fick panik på riktigt. Så illa hade det varit.

Om det ändå slutat där, sen blev han öppenhjärtig och förtrolig. Och mot min vilja avslöjade han att han var oskuld, för att i nästa mening berätta att han ville ge mig oralsex för det ville han gärna lära sig. Killen var 31! Vid det laget hade jag blivit rädd och föröskte så smidigt som möjligt komma därifrån meddelst ett lämpligt magknip. Dagen efter ringde jag och förklarade att vi aldrig mer skulle träffas...

2006-07-21 @ 13:27:01
URL: http://trulsa.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Andrea>> Va?

Trulsa>> Hjälp! Men hur lyckades du ta dig därifrån då?

2006-07-21 @ 13:40:51
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: becka

Trulsa>> Herregud! Din var ju nästan värre än min, vilket jag knappt trodde var möjligt...

2006-07-22 @ 17:26:01
URL: http://www.baraben.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback