I kylskåpet

32676-215Icas bakmargarin, Icas tomatpuré, sötsur thaichilisås, en flaska Kan Jang, två burkar av mammas drottningssylt, Milda Culinesse, medelstark tacossås, Uncle Bens sweet&sour, lätt hallonyoghurt, två Loka hallon/grape, en Vichy Nouveau mango/papaya, en påse morötter, två vitlökar, en tomat, en halv gul paprika, soja, matolja, ekologisk ketchup, hushållsost, smör, ekologiska ägg, ekologisk lättmjölk, persikoiste, två crème fraiche, matlagningsgrädde, vitlöksost, persikohalvor, rödbetor samt morgondagens matlåda (bestående av bitar av qournfiléer i uncle bens-sås med jasminris).

Såhär välfyllt brukar inte mitt kylskåp vara. (Men det var dåligt med grönsaker idag, jag vet, men de gick åt i gårdagens pastasallad.)

Vad har ni för speciella saker hemma i era kylskåp,
Thérèse, Cocotte, Nadia, Cicci och alla andra som känner sig manade att berätta?

Kommentarer
Postat av: Cocotte

Men oj, hjälp, jag vet inte om jag vågar visa mitt kylskåp. Då måste jag nog röja lite först;)
I morgon kanske...

Postat av: barajagjohanna

Du kan ju visa utsidan av kylskåpet annars. ;)

2006-07-26 @ 08:11:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: nadia

Oj! mitt kylskåp är faktiskt ingen rolig syn just nu. Har inte varit hemma så mycket och har knappt lagat mat...tror jag har ett bregottpaket, lite pesto och en gammal matlåda med grönsaksgryta som har stått där hur länge som helst och som jag skall slänga så snart jag skrivit färdigt den här kommentaren... Sen har jag väl ett par ruttna grönsaker i mina gömmor också kan jag tänka mig. Ditt kylskåp däremot ser ju riktigt trevligt ut!

2006-07-26 @ 11:29:35
Postat av: barajagjohanna

nadia>> Haha, sådär kan det vara ibland. Jag passade på nu när jag hade lite fräscha saker där. ;)

2006-07-26 @ 12:57:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Hehe, det ska jag göra. Men det får bli imorrn för nu måste jag åka till föräldrarna. Deras kylskåpsutbud motsvarar inte direkt mitt om man säger så, mitt är lite mer erhm..tomt..

2006-07-26 @ 15:15:17
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Jag ser fram emot det. Mitt brukar också vara rejält tomt. Skulle man berätta vad föräldrarna har i kylskåpet skulle det väl ta en hel dag att skriva ner det.

2006-07-26 @ 18:42:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Kommer du ihåg TV-programmet "Här är ditt kylskåp"? De hade med sig en mästerkock som slängde ihop något av det som kändisarna som de överraskade med ett besök hade i kylskåpet. Hos Dr Alban blev det svårt, han hade nästan bara ketchup och senap...

2006-07-26 @ 19:34:54
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger>> Nä, det minns jag inte! Men vilken kul idé. Vad roligt om någon hade kommit hem till mig... undrar vad det hade blivit då. Och jag funderar på vad den där mästerkocken gjorde av Dr Albans senap och ketchup? Hrm.

2006-07-26 @ 19:43:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Kommer tyvärr inte ihåg vad han gjorde, men har för mig att han löste det på nåt vis, kanske fuskade han lite.

2006-07-26 @ 23:47:01
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback