Jag är så trött på mig själv

Hur ska jag komma på vad jag vill? Hur ska jag veta vad som är rätt? Hur ska jag kunna ta till mig allt som alla säger att jag borde och inte borde? Kan inte bara någon bestämma åt mig? Jag kommer nämligen aldrig kunna göra det själv. Kan jag inte bara få ett jätteroligt jobb och få hit alla kompisar till samma stad? Då skulle jag aldrig behöva fundera på att dra. Jag orkar faktiskt inte med det här just nu, snart bryter jag ihop om jag inte kommer på något, för jag håller på att bli fullkomligt tokig. Jag kan inte stanna som jag har det nu. Men vad faan ska jag göra istället?


Kommentarer
Postat av: Linnnn

Har du släppt hela Angers/Paris/Frankrike-grejen?

Postat av: barajagjohanna

Linn>> Nej, jag har inte släppt det. När jag var på min kompis utlfyttningsfest i Enköping igår pratade vi om att resa runt, eftersom hon och en annan kompis till oss ska åka i Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam och Bali september-december. Jag är också sugen på att göra något sådant och de tyckte att jag skulle följa med och nu vet jag varken ut eller in. Samtal med mina föräldrar gjorde mig ännu mer förvirrad och samtidigt som jag tänker att jag borde åka till Frankrike (annars kanske jag ångrar mig), så finns tankarna också där att VARFÖR jag ska åka, vad jag ska ha ytterligare franskakunskaper till och så vidare. Jag kommer aldrig bli klok.

2006-07-30 @ 08:52:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linnnn

Wahhh! Känner igen mycket av det där. Går att sammanfatta under beslutsamhetsångest, kanske? ;) Blir nog bra vad som, till slut. Det är bara två så helt olika saker du nämner ovan, men vad det än blir så är jag övertygad om att det blir braaa. KRAM!

2006-07-30 @ 10:49:08
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Towe

Äntligen kan jag sluta känna mig helt ensam i mina tankar!

2006-07-30 @ 14:50:23
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: K-dude

Jag lider lite med dig.
Samtidigt är det inte pest eller kolera du väljer mellan.

Men det gör inte beslutet lättare.
Det finns två små tröstbitar från min sida:
1. Du är inte ensam om ångesten. Exakt den har vi nog alla vid olika tillfällen i livet.
2. Beslutsångest blir lättare med åren. För varje år du lever blir du bättre på att känna dig själv, och den här sortens beslut blir enklare, snabbare.

Shit - nu lät jag RIKTIGT gammal. Sorry ;)

2006-07-31 @ 16:06:43
URL: http://blogg.expressen.se/k-dude/
Postat av: Fred

Au fait har du varit på www.photos-suede.com/forum det är ett forum där massa fransmän diskuterar Sverige och andra länder men mest Sverige. Där kan du kanske få lite info och kanse tom hitta någon som bor i Angers?

2006-07-31 @ 18:08:25
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

K-dude>> Nej, det är ju inte pest eller kolera. Och två så vitt skilda saker. Och nej, du låter inte gammal! :)

Fred>> Ånej, du gjorde det svårare med länkarna! ;) Saken är dock den att jag tror att det är nu aldrig med den här resan, jag tror inte jag kommer få sällskap igen. Och Frankrike står kvar. Vill dock uppleva hösten i Frankrike, men å andra sidan... jag vet inte. Tack för... hjälpen eller nåt, men jag är tokförvirrad. Ska bara känna efter i några dagar och hoppas att jag kommer fram till något.

2006-07-31 @ 20:00:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Oj, jag lider med dig! Jag vet egentligen hur du känner men jag gjorde ett säkert drag och börjdae på en 4,5 års lång utbidlning när jag hade alltför många alternativ och ångesten blev alltför stor. Så nu har jag 2,5år kvar i "säkerhet", sen måste jag börja ta nya beslut igen...Iofs var det en utbildning som jag verkligen vill gå, men tanken brukar ändå slå mig att men tänk om jag hade gjort det eller det innan osv.. Men som du skrev ovan Frankrike finns alltid kvar, du kanske borde passa på att resa nu??

2006-07-31 @ 20:33:23
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Fred

Jag tror tt det går att få sällskap senare. Kanske med nya människor som du inte känner just nu. Många av mina kompisar har t.ex. rest när de precis blivit klara med sina studier.

2006-07-31 @ 22:41:31
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback