Det är jag som är Tofu

You Are Tofu

Okay, so you aren't exactly meat. And that's fine with you. Even if people think you're a bit bland.
There's a good chance you're veg - and even if you aren't, you secretly think meat is gross.
What Kind of Meat Are You?

Det var ju lite roligt att bli tofu. Stämmer ju ganska bra. Hade jag blivit en blodig biff eller en hamburgare hade jag blivit förvånad med tanke på att jag faktiskt är vegetarian. Man blir förresten ganska beroende av Blogthings.com. Nu kan jag meddela er att min egentliga nationalitet är holländsk, att jag är 44% lycklig för tillfället, att om jag vore en stad så skulle jag vara Amsterdam, att kinesiska är det språk jag borde lära mig, att jag var en gycklare på Cypern i mitt förra liv och dog i strid, att jag borde bli domare, advokat, bankdirektör, säljare, rektor, reseagent eller nyhetsankare (salig blandning det där), att mitt "sexiga brasilianska namn" är  Larissa dos Santos, att jag kan vara totalt borta på fyllan med alltid glad och därmed är en Strawberry Daiquiri och så vidare och så vidare... Ni förstår, det här med blogthings är farliga grejer. Börja aldrig, det är nämligen väldigt svårt att ta sig ur beroendet... Jag har nämligen testat hur beroende jag är också, och beroende är jag, men tydligen inte så farligt att jag inte kan ta mig ur det... Tur!

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag blev också tofu , känns skönt faktiskt. Jag hade tagit det som en grov förolämpning att bli en korv , hamburgare , biff , revbenspjäll eller nåt

Postat av: Cocotte

Me too blev tofu. Trots att jag inte är vegetarian.

2006-06-15 @ 16:55:03
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: Cicci

Nu måste jag kolla :)! En fråga, varför är du vegetarian? Äter du konsekvent eller äter du vissa saker? Jag är typ också det, men är inte helt konsekvent utan äter mest inte kött för att jag inte gillar så mkt kött dels (främst) för att det är onödig energiåtgång att äta kött (transporterna, vi kan äta grödan direkt osv).

2006-06-15 @ 20:07:19
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Ja, tänk att bli en korv. Näe, fy.

Cocotte>> Grattis då. Eller nåt. :)

Cicci>> Jag är vegetarian enbart av etiska skäl. Jag skulle kunna äta kött i överlevnadssyfte, men så länge vi kan få mat på annat sätt, så vill jag inte bidra till att döda levande varelser för att äta upp dem. Jag älskade verkligen kött, särskilt kyckling, så valet att bli vegetarian handlade ju inte om att jag inte gillade kött. Även om det idag mest är en vana att inte äta kött, så är anledningen till varför jag slutade fortfarande ett skäl till att jag inte äter det.

2006-06-15 @ 21:39:52
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: IdaHoo

Hahaha! Vet du vad jag blev? Asg, en anka!! Haha. Kul tycker jag! :P Ha dä!

2006-06-16 @ 18:18:17
Postat av: barajagjohanna

Ida>> EN ANKA?? Hahahahahaha! Det var det roligaste!

2006-06-16 @ 18:36:18
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Jag blev också tofu fast jag äter kött!

Har du gjort "what kind of language should you learn?" jag skulle lära mig franska hehe...

2006-06-18 @ 12:40:16
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred>> Ja, jag skulle lära mig kinesiska... jag förstår ingenting. Skulle du lära dig franska alltså? Hehe. Som om du inte redan kan det.

2006-06-18 @ 13:47:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback