För jag (för)faller...

Vad gäller mat är jag inte på topp just nu. Jag orkar inte. Inspirationen, orken och viljan har lämnat mig. Under midsommar åt jag bra, för då åt jag nästan varje måltid hos föräldrarna. Men annars blir det varma mackor, (soja)korv med bröd, lite mer varma mackor... Matlådor har det varit glest med. Igår blev jag lycklig för att vi bestämde att vi skulle äta pizza till lunch idag och därmed slapp jag tänka på matlåda. Därför blev det varma mackor till middag. För ett par timmar sen var jag jättehungrig. Nu har det gått över lite. Tittade i frysen. Sojakorv! Men bröden verkade vara slut. Grävde i frysen och fann ett ensamt fullkornskorvbröd i en påse och ett vanligt korvbröd i en annan påse, gömt i ett annat fack. Det var den middagen. Jag tror jag håller på att förfalla. Orken och viljan att träna finns inte heller, inte att laga mat, knappt att äta överhuvudtaget, förutom sötsaker, som jag egentligen inte är sugen på. Jag äter det för att det är lättare att få ner. Ledig dag imorgon, jag borde och vill egentligen dra till gymet när jag vaknar (min rygg SÅ behöver det), men att orken och viljan skulle infinna sig imorgon tvivlar jag starkt på. Vilja, ork och inspiration till att hålla snyggt har också lämnat mig. Räkningar, lönespecifikation, ordbok, handväskor, överkast, solglasögon, mobiltelefoner, busstidtabell, dvd-fodral, skavsårsplåster och dammsugare är lite överallt. Det enda positiva är att jag knappt har någon disk, men spisen är flottig och diskbänken är smutsig.

Hjälp, jag förfaller. Efter att gourmetmiddagen av två sojakorvar med bröd och ketchup är uppäten, kanske jag ska ta tag i mitt liv, bädda sängen, plocka fram svinto och rengöringsmedel och göra det snyggt här. Yeah right. Jag skulle betala någon för att göra det åt mig.

Kommentarer
Postat av: Linnnn

IDEA! Betalar du mig, så jag gör jag det åt dig, and vice versa. ;)

Postat av: barajagjohanna

Linnnn>> Hrm. Spisen och diskbänken fixade jag faktiskt, och räkningar sorterade jag in i pärmen, hör och häpna! Men den lilla disken efter "middagen" orkade jag inte fixa och det mesta är annars som vanligt... Men det är en deal. Det gör ju att vi måste hälsa på varann också. Ha!

2006-06-28 @ 23:21:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback