Värme - välkommen!

Varmt, varmt, varmt. När jag vaknade halv elva var det 30 grader på min balkong. Mamma kom och hämtade mig och syrran och så åkte vi ut till föräldrarna. Har legat i bikini på bryggan, gått barfota i gräset, tittat på alla båtar som åker förbi ute på sjön, suttit ute och ätit. Det är så varmt att jag var tvungen att gå in ett tag. Det är underbart med värme, men jag gillar den inte i för stor mängd. Nu skulle jag vilja bo som Therese, hon bor i Madrid där temperaturen just nu inte ens är under 25 grader mitt i natten. För bor man så kan man vara inne med gott samvete och man kan sitta i skuggan och läsa utan att vara stressad för att man borde vara i solen när den väl är framme. När det är såhär varmt är skuggan alldeles underbar. Jag älskar den varma skuggan. Vi svenskar är egentligen alldeles för besatta av solen.

Temperaturprognos Falun enligt SMHI:
Lördag: 22 grader sol
Söndag: 26 grader växlande molnighet
Måndag: 28 grader växlande molnighet
Tisdag: 28 grader sol
Onsdag: 26 grader växlande molnighet
Inte helt fel alltså. Nu skulle man haft semester istället för att komma hem som tidigast 17.30 på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh vad kul att bli omtalad speciellt när man blir det på en favoritnblogg. Det är skönt att bo i ett varmt land absolut. Om jag ska vara lite personlig så har jag haft en knäskada som periodvis har varit jobbig men den spanska värmen gjorde att den försvann direk. Sen har jag naturligtvis hemlängtan då och då och den skulle säkert ha visat sig om Sverige spelat bra ikväll. Såg matchen på en bar med japanska vänner och har nu lovat och svurit att hålla på Japan genom VM. Det snurar i huvudet av en mysko språkmix engelska , spanska mina få japanska ord och svenska och vino tinto (rött vin) Längatar du efter sol och storstad så är du alltid välkommen till Madrid , jag är gärna både guide och bjuder på lite spanska tapas och vin ;)

Postat av: barajagjohanna

Therese>> Kul att vara en favoritblogg, det är ömsesidigt. ;) Förstår hemlängtan, det kommer man väl aldrig ifrån även om man trivs bra. Undrar om det finns billiga resor till Madrid? Finns det allmänna pooler att svalka sig i, med tanke på avsaknaden av havet? För tapas och vin lät ju lockande. ;)

2006-06-10 @ 21:37:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Krokofant

Johanna, jag byter gärna plats med dig, åtminstone idag...
Skall bli runt 30°C i Paris idag igen och det är olidligt...
Jag kommer att sitta inne eller i skuggan och läsa... Jag gillar inte denna värme...

2006-06-11 @ 09:27:18
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Krokofant>> Usch, jag förstår dig, jag avskydde när det var 30 grader varmt i Paris. I den staden blir det ju verkligen olidligt, man har ingenstans att ta vägen... Finns det verkligen ingenstans att bada i Paris? Vi svettiga utlänningar var verkligen frustrerade den veckan i maj förra året då det var 30 grader varje dag...

2006-06-11 @ 10:28:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: peter

Nice Site!!! (p)2

2007-02-28 @ 13:27:00
URL: http://mlm-lead.bigcelebrityonline.info/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback