Ett år går fort

32676-51
Idag är det ett år sedan jag tillsammans med Carro åkte till Paris för att plugga. Ett år! Det är svårt att förstå. Den här tiden för ett år var vi nog påväg i taxin från Beauvais till Porte Maillote där Maria mötte oss. Efter att Maria guidat oss till vandrarhemmet och sedan till en restaurang där vi äntligen fick i oss lite pasta, minns jag att vi gick hem till Maria i Bastille där vi blev bjudna på vin och tips om lägenheter. Idag, för ett år sen.

De första dagarna blev det mycket virrande och letande med kartor hit och dit. Det var vid ett sånt tillfälle som jag såg Eiffeltornet första gången. Jag tyckte att det var jättehäftigt och tog bilden ni kan se här åt vänster.

Månaderna i Paris, det var tider det!

Kommentarer
Postat av: Linn

O för 1 år sen.. då avundades jag dig, Pariser-flicka där. ;) Nu ska jag ut i kylan, sen hoppas jag brevbäraren lyckas ta sig hit i all snö, för tääänk om det finns brev till mig! :D KRAM!

Postat av: barajagjohanna

Linn>> Mm, och jag avundades dig i september. ;) Hoppas posten tar sig i kragen och levererar brevet imorgon. Kram!

2006-03-06 @ 20:35:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Mellan

ett år går fort.. :/ Tänkte bara säga att nu mer finns jag på hemsidan.. http://mellan.gapcad.net med bloggande och allt.. :) Kramkram!

2006-03-06 @ 22:00:41
URL: http://mellan.gapcad.net
Postat av: barajagjohanna

Mellan>> Ibland alldeles för fort. Kul, då har jag hittat till din hemsida också. Kram!

2006-03-06 @ 22:13:55
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback