Johanna och magen på resa

Idag åker jag till Göteborg för att hälsa på Stina. Det ska bli kul, förutom att jag är lite orolig för min mage... Eller... ärligt talat är jag ganska mycket orolig. Att jag ska få ont, att den ska börja köra, att jag ska börja må dåligt... Särskilt orolig är jag för imorgon kväll då vi ska gå ut. Jag hoppas att den kommer må bra. Välling och Ranitidin på morgonen, så hoppas jag att det löser sig. Och riskakor att knapra på under tågresan, ifall det börjar suga i magen. Usch, vad jag inte gillar att jag oroar mig inför detta, bara det är ju en stressfaktor.

Nu ska jag sminka mig för första gången på flera dagar, och packa lite grejer, så att jag kan slappna av med en
bok sedan. Någon med magproblem (katarr) som har lunchtips? Det känns som om jag borde få i mig något mer en välling och blåbärssoppa liksom.

Trevlig helg allihopa.

Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas du får en härlig helg tillsammans med Stina! :) Har tyvärr inget bra lunchtips till magen, slarvade själv rätt så bra med det.. men - ser på kl att det börjar närma sig kvillsmat o ikväll är det ärtsyppe o pannakägs som gäller! :D Sköt om dig. Kram o Puss!

Postat av: barajagjohanna

Linn>> Tack, vännen, det hade jag också hoppats på... usch vad besviken jag är, jag har sett fram emot det så länge... Take care, pok!

2006-03-09 @ 17:45:18
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback