Paris, j'arrive encore une fois!

32676-33Nu är det bokat. Den sista april åker vi, Regina och jag, mooot Paris! Lyxar till det gör vi också med ett hotell istället för vandrarhem (fast ett billigt hotell såklart). För första gången har jag bokat en paketresa och får flyga från Arlanda (det var längesen jag flög därifrån), vilket känns extra roligt, hihi!

Bilden här är en av mina favoritbilder. Den är så Paris, så hemma (med tanke på att jag bodde två minuters gångavstånd uppför backen till höger om Moulin Rouge) och så fin! Jag tog den sist jag var där, i december. Åh, vad roligt att det är dags igen! Nu känner jag mig dock lite lagom pank för första gången på länge faktiskt. Men det får det vara värt. Jag ska visa Paris för Regina och förhoppningsvis shoppa litegrann på
Bershka, Morgan och Sephora bland annat, och äta löksoppa och crème brulée på Rue Mouffetard och sånt... jippi!

Hur ska det gå när jag ska till Göteborg i helgen? Jag som dessutom har betalat mina glasögon idag och flera tusen har försvunnit på två dagar. Jag hade ju tänkt att shoppa om jag hittar nåt i Göteborg. Och ingen hemresa har jag bokat. Ajajaj! Trodde faktiskt jag hade lite mer pengar. Men det löser sig alltid. Livet blir roligare om man åker iväg, så det får det värt som sagt.

Kommentarer
Postat av: Mellan

livet blir roligare om man åker iväg jaaaaaaa :D snart åker jag också! wiihooooo, 1 månad idag :D

Postat av: barajagjohanna

Mellan>> No doubt about it!

2006-03-23 @ 17:39:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback