Bara tillfällig depma, kanske?

Jag läste följande hos Silverfisken idag:

Det verkar som att nån sorts kollektiv ledsenhet och trötthet drabbade många bloggare i går. Virtanen
hade nog kallat det depma. Flera av de jag läser dagligen verkade mest vilja gömma sig under en
sten och vänta på bättre tider. Så även jag. Och lite är det väl så fortfarande. Men man kan ju alltid
lyssna lite på musik istället för att sura. I morgon är en annan dag, som Chrille Björkmannen sa.

Var det verkligen så igår? Ja, kanske, vid närmare eftertanke uppdaterades inte mina favoritbloggar så mycket som de brukar heller.

Själv har jag känt mig nere i några dagar, så att jag nästan blir rädd. I söndags var det tungt att andas (det kan visserligen bero på allergi också men det kändes inte riktigt så). Jag fick ta djupa andetag för att inte bryta ihop kändes det som. Jag vankade av och an och gick till slut och la mig i sängen så tidigt som strax efter nio. Att lägga sig runt nio händer bara inte när det gäller mig, så jag förstår inte vad det tagit åt mig. Igår var det samma sak, jag bara fanns där i soffan, framför datorn, vid spisen eller vid disken, men gjorde inget vettigt och tyckte synd om mig själv för precis allt och grubblade alldeles för mycket. Det är väl våren. Till skillnad mot andra som blir deppiga på hösten, trivs jag när höstmörktet kommer och brukar istället känna en viss deppighet någon gång under våren. Jag undrar varför.

Det tog emot att skriva det här. Inte på grund av innehållet, utan på grund av mitt förra inlägg som var så jag att jag vill att det alltid ska finnas högst upp.

Kommentarer
Postat av: Linnnn

Fy. Det här skrämmer mig nästan. Föll rätt så plötsligt ner i deppigheten idag. O så känner jag mig, som alltid, dum. Som om jag vore den enda i världen.. Vilket jag förstår o mkt väl vet att jag inte är. Lustigt det du nämner, med att folk inte alltid deppar under hösten utan det lika gärna kan vara under våren. Ja, egentligen när som! Våren är dessutom långt ifrån ett sånt där kärleksrus som så många försöker beskriva det som.. I'm not gonna get any deeper here. Men du - sommaren. Falun. I mean it. Puss.

Postat av: barajagjohanna

Linnnn>> Allt blir vad man gör det till. Eh. Ja, typ. Men ibland orkar man inte. Jag älskar våren och sommaren men jag tycker det är väldigt jobbigt med allt ljus som inte vill försvinna. Mörkret är mysigare och i mörker är det lättare att sova. Nåja. Jag har legat i sängen sen halv åtta och läst. Nu tänker jag släcka. Kvart i nio! Hm. Ja, sommar, Falun, kom! Puss

2006-05-30 @ 20:49:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback