Ett steg framåt, och så ett tillbaka

Det känns bättre nu. Men under dagen har jag varit så less. Det är jag visserligen fortfarande, men ilskan har sjunkit lite. Från och med måndag är jag tillbaka på kundtjänst istället för i växeln. Det är så typiskt. Inte för att jag inte trivs på Halebop - tvärtom, men jag blir så less. Har precis lärt mig det nya och kommit in där och jag har min heltid, slipper helgjobb och röda dagar och jag har slängt alla kundtjänstpapper. Nu måste jag gå tillbaka till det jobbet jag lämnat och som jag delvis glömt och jag lär få gå ner på deltid igen och måste kontakt a-kassa och facket igen och kommer få jobba både vissa helger och röda dagar och allt känns bara så snopet. Man blir lite trött bara...

Kommentarer
Postat av: Therese

Ännu ett bra skäl att åka till Frankrike i höst då;)

Postat av: Cicci

Hur kan de göra så bara? Vad är du anställd som?? Hm..låter skumt att de bara kan flytta på dig sådär. Tur att du varit på fack-kurs, du får fråga dem :)! Men det finns kanske en förklaring iofs, men usch vad jobbigt att behöva krånlga sådär!

2006-05-24 @ 23:48:16
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Precis! :)

Cicci>> Jobbar på Manpower (anställd som kommunikatör/telefonist) och i mitt kontrakt står det att de kan flytta mig mellan olika uppdrag, så när ekonomin inte räcker till på ett ställe är det bara att flytta på sig. Lite jobbigt.

2006-05-24 @ 23:51:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Jahaa, jobbigt! Flyttade du till falun för det jobbet eller bodde du där innan? Som jag har förstått av dina tidigare inlägg så verkar du komma från Uppsala, eller? Jaja, hoppas det går bra iaf :)!

2006-05-25 @ 00:44:02
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Nej, jag kommer från Falun. Men jag flyttade till Uppsala 2001 för att gå gymnasiet där. Efter en sväng till Frankrike kom jag tillbaka till Falun och började jobba på Manpower i november 2004 och har jobbat där sen dess om man bortser från månaderna i Pars förra hösten.

2006-05-25 @ 14:12:10
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback