Konstiga ovanor och egenheter

Jag har fått en utmaning av Cicci. Här följer därmed en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter jag har.

1) Jag tycker inte om hårstrån: sådana på huvudet som lossnar och fyller ens lägenhet och fastnar på kläder, i soffan och i hörnen. Jag försöker låta bli, men innan jag lägger mig letar jag gärna efter hårstrån i sängen, för att plocka upp dem och slänga dem i toaletten. Ibland när jag sitter i soffan och drar i håret lägger jag de som lossnar i en hög på soffkanten för att senare slänga dem i toaletten. Jag förstår om det låter märkligt men jag avskyr verkligen hårstrån som inte sitter fast kroppen.

2) Jag måste matcha mina kläder. Om det är lite grönt på mina skor måste jag nästan ha något på mig som går i samma färg. Det känns inte bra annars. Tur att min favoritsjal är både grön, turkos och brun ? den matchar till båda Converseskorna, till jackan och till favoritväskan!

3) Jag blir lätt den värsta beslutsångesten man kan tänka sig. Det gäller allt. Helst vill jag att någon annan ska bestämma åt mig för att det överhuvudtaget ska bli något beslut. Ofta beslutar jag mig i sista minuten.

4) Jag njuter av att fylla i listor, formulär, ansökningar och undersökningar! Om jag ser en lista på nätet kan jag fylla i den för mig själv för att sedan radera den. Ansöka till saker och ting gör jag mer än gärna om det finns ett färdigt formulär att fylla i. Bara för att fylla i, inte för att ansöka egentligen.

5) Att jag är lite av en pedant har nog säkert redan framgått. Ida kom på mig med att lägga alla saker ?i ordning? i handväskan. Jag tycker visserligen inte att det är sant, för om jag ska ha en matlåda med mig tillsammans med plånbok, glasögonfodral, almanacka och massa annat, så måste jag lägga det i en viss ordning för att allt ska få plats och det ska gå och stänga. Men annars lägger jag såklart lypsyl, pennor, handkräm och sånt smått i det lilla facket, men sånt är väl självklart? Eller?

Jag utmanar ingen eftersom typ alla redan har gjort den. Men den som känner sig utmanad får hemskt gärna skriva om sina konstiga ovanor eller egenheter.

Kommentarer
Postat av: Nadia

Jag har också väldigt svårt för hårstrån. Om de inte sitter där de ska(på huvudet)är de mycket obehagliga.
Hittade förresten hit via Therese och måste passa på att säga att din blogg är underhållande!

Postat av: barajagjohanna

Nadia>> Kul att du gillar min blogg! Välkommen hit då. ;)

2006-05-09 @ 11:46:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback