På jakt efter mat

32676-453För att storhandla behöver jag en bil, insåg jag igår när jag skrev en lista på allt jag behövde handla. Det skulle inte funka att cykla med all mat. Jag hade inte ens makaroner hemma - då är det illa. Så efter jobbet idag tog jag bussen till föräldrarna för att låna mammas bil. Väl på Coop Forum insåg jag att jag inte hade någon femma eller tia till kundvagnen. Lättretlig som jag är idag blev jag sur. Jag hade inte ens kontanter för att växla. Det var bara att ta ut en hundring för att sen växla ner den till småpengar som är lätt att göra av med. Grr.

Jag åkte till Coop för att det är billigare än på mitt lilla Ica och eftersom de har ett brett sortiment och massor av storpack. Sojakorv och glögg var ungefär det viktigaste jag skulle ha. Men tydligen har Coop slutat med Hälsans Kök-produkter. Alltså: inga sojakorvar, inga gourmetbullar, inga gourmetburgare... Och inte heller hade de några storpack av qournbitar och qournfärs!

Vidare letade jag efter glöggen... vid den här tiden på året brukar den ju vara det första man ser när man kommer in i en mataffär, men icke. Ingen glögg nånstans. Jag började tröttna. Lite hungrig var jag också och då är jag inte på topphumör direkt. Så efter massor av irrande efter krossade tomater och annat trist gick jag till kassan och betalade och försökte sedan att köra någorlunda säkert (hade glömt glasögonen hemma) mot Ica vid mig.

Parkerade på Ica, tog plånboken och sprang in. Vad är det första jag ser? Glögg såklart! Och i frysdisken fanns massor av paket med sojakorv. Tacka vet jag mitt lilla Ica. Och tacka vet jag min mamma som bakat två olika sorters lussebullar (jättegoda), så nu är min frys full av bullar och i skafferiet står en flaska glögg. Alla som är snälla får komma och fika.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag vill gärna ha fika :) Haha. Inte lätt när man är på surhumör du.. Då är allt, allt surigt.. :P

Postat av: Camilla

=) .. precis läst igenom en del missade blogginlägg. Allting såg väldigt mysigt och trevligt ut. Speciellt turen till Liseberg, trots regnet. Till helgen är det Julskyltning i HBG och jag hoppas det blir mysigt. Det blir väl vad man gör det till, som man brukar säga. Bilder på dig med hjälmen va klockren =)

2006-11-28 @ 20:43:08
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Anonym

hey. du handlar ungefär samma som jag. baljväxter, quorn, tomatjox o.s.v..
har ni inte willys där uppe i ödemarken? mkt billigare på quorn..

2006-11-28 @ 20:48:25
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Therese

Jag vill gärna fika. Glöggoch lussekatter låter ju hur gott som helst! Jag har faktiskt en flaska glögg hemma och tänkte baka lussekatter någon dag...
Håller med punaniii , Willys brukar vara mycket billigare på quorn , rekommenders om du har någon i närheten.

2006-11-28 @ 21:13:47
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Cicci

Kommer på fika då! Om det inte vore så långt bort haha!

2006-11-28 @ 21:30:55
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: Du är alltid välkommen. ;)

Camilla: Visst var jag snygg? ;) Hahaha. Hoppas du får det trevligt på julskyltningen.

punaniii: Willys... det borde vi ju ha... fast jag vettetusan var. Det bör jag kolla. Trodde det var ungefär samma priser på qourn överallt.

Therese och Cicci: Välkomna hit. Jag kanske borde han en lussefika för bloggare... ;)

2006-11-28 @ 21:41:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Riktig spex bild, så det skall vara. Bjuuud på dig själv. Tack ska du ha. Nu har jag precis satt upp de få julsaker jag har kunnat investera. Hoppas på mer under December månad. Mys mys

2006-11-29 @ 15:49:59
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: tinatoon

Willys ligger i Norslund, gamla Origo.
www.willys.se
=)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Jag bjuder på mig själv, det är lugnt. ;)

tinatoon: Just det ja! Jag visste väl att det fanns nånstans. :) Men Norslund, jobbigt att ta sig dit... eller ja, nästa gång jag ska storhandla och låna mammas bil borde jag kanske testa.

2006-11-29 @ 22:48:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback